Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
omiljene destinacije

Od Istre sve do Korčule: Poznati Hrvati vole inozemstvo, ali ljeto ne mogu zamisliti bez Jadrana

Foto: Instagram
1/6
21.07.2019.
u 09:00

Poznati Hrvati za odmor nerijetko biraju luksuzne destinacije, a svi ipak najviše uživaju u Hrvatskoj

Sezona ljetnih odmora u punom je jeku. Društvene mreže vrve fotografijama poznatih Hrvata koji uživaju na zasluženom odmoru. Neki od njih baterije su odlučili napuniti u popularnim turističkim odredištima izvan Hrvatske poput Grčke i Turske dok se veći dio ipak odlučio za odmor na Jadranu.

U Hrvatsku su nakon završene sezone pohrlili i naši nogometaši koji se sa svojim obiteljima odmaraju duž Jadrana. Modrić je s obitelji stigao u Zadar, Rakitić na Šoltu dok je Dinamovac Bruno Petković s djevojkom pobjegao iz Hrvatske. Prvu pratilju Miss Universe Teu Slavicu počastio je odmorom na grčkom poluotoku Halkidiki u sjevernom dijelu Egejskog mora. Nina Badrić već se tradicionalno odmara na južnom dijelu Jadrana, Ecija Ivušić odlučila se za srednji Jadran dok je Maja Šuput Tatarinov sa suprugom Nenadom putovala od Istre do Korčule.

U rodnoj Veloj Luci odmara se i mlada pjevačica Domenica Žuvela, a da je kod kuće najljepše zna i glumica Ecija Ojdanić koja je predah od naporne kazališne sezone potražila u kući svojih roditelja nedaleko od Drniša. Koliko god ih privlačile daleke i egzotične lokacije, čini se da za ljetnih praznika svi ipak najviše uživaju u Hrvatskoj.

Pogledajte i kako poznati Hrvati provode ljetovanje:

DOMENICA Simpatična pjevačica odmor najradije provodi u Veloj Luci na Korčuli. Ljepote svog kraja odlučila je pokazati i u novom spotu za pjesmu 'Nema te svit' koji je ovo ljeto snimila upravo ondje. - Jako sam ponosna zbog toga. Ovo je moj najposebniji spot - naglasila je Domenica koja sada uživa na zasluženom odmoru.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

ECIJA OJDANIĆ Glumica ljetni odmor već tradicionalno provodi kod svojih roditelja u mjestu Kljaci pored Drniša. - Materina spiza, materin bazen. Da je bolje, ne bi valjalo - napisala je Ecija u opisu jedne od fotografija na Instagramu na kojoj pozira u kupaćem kostimu i mami uzdahe besprijekornom linijom na kojoj bi joj pozavidjele i dvostruko mlađe kolegice.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

MAJA ŠUPUT Za razliku od prošlih godina kada je ljetovanja provodila van Hrvatske pjevačica se ove godine odlučila za odmor na Jadranu. Umjesto na omiljenoj grčkoj destinaciji, Mikonosu, Maja se sa suprugom Nenadom odmarala u luksuznoj vili Istri, a dio odmora proveli su i na Korčuli. Zbog snimanja Supertalenta pjevačica trenutačno boravi u Zagrebu.

Foto: Instagram Asos

BRUNO PETKOVIĆ Nogometaš Dinama svoju je djevojku Teu Slavicu odlučio počastiti grčkom avanturom. Njih dvoje dio odmora proveli su na neodoljivom poluotoku Halkidiki.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

OBITELJ RAKITIĆ Nakon još jedne uspješno završene sezone nogometaš Barcelone Ivan Rakitić sa suprugom Raquel i kćerima Altheom i Adarom vratio se u domovinu. Rakitići su nekoliko dana proveli na Jadranu, a odmor su započeli na Šolti.

Foto: Instagram Asos

LUKA MODRIĆ Najbolji nogometaš svijeta i kapetan naše nogometne reprezentacije ljetni odmor započeo je u Bodrumu. U jednom od najekskluzivnijih ljetovališta na turskoj rivijeri uživao je u društvu Darija Srne i Matea Kovačića te njihovih obitelji. Nakon Turske Modrić je stigao i u Hrvatsku, a nezaobilazna destinacija u kojoj je uživao sa suprugom Vanjom i njihovih troje djece bio je njegov rodni grad Zadar.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

NINA BADRIĆ Jelsa na otoku Hvaru omiljena je destinacija naše popularne pjevačice. Ovo ljeto spojila je privatno i poslovno pa je upravo u Jelsi snimila spot za pjesmu 'Volim te, volim' u kojem glavnu ulogu ima glumac Slavko Sobin.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

ECIJA IVUŠIĆ

Bivša voditeljica bijeg od gradskog asfalta potražila je na otoku Pagu. Ecija je odmor provela u mjestu Mandre u luksuznom penthouseu s pogledom na more. - Malo vitra, zrno soli, kap oblaka... Jedino je duše puno. Da je obrnuto, ne bi valjalo - poručila je Ecija s ljetovanja.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

DOMAGOJ VIDA sa suprugom Ivanom uživao je na jednom od najljepših otoka na svijetu, romantičnom Santoriniju. Ovaj slikoviti otok smješten u Egejskom moru oduševio je Vidinu suprugu koja je pratitelje na društvenim mrežama neprestano častila idiličnim fotografijama s odmora.

Foto: Instagram Asos

SLAVKO SOBIN Glumac i pobjednik posljednje sezone 'Plesa sa zvijezdama' ljeto provodi radno. Ipak, uspio je uloviti nekoliko slobodnih dana koje je proveo na otoku Šolti u društvu svojih četveronožnih ljubimica, kujica Bube i Mare.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Komentara 3

DO
dopizdilomi
09:27 21.07.2019.

Ove godine idem na Hawajaje. Slika Hawajaja na zid, iz Peveca palmu pored fotelje, u lavor šaku soli i hladne vode, pred sebe laptop sjednem na jaja i surfam po Hawaima.

PA
Prosvijećeni apsolutist 2
09:11 21.07.2019.

A gdje ce 'sitnozubi' ljetovati ove godine? U dnevnoj sobi ispred sjednice hrvatskog sabora dok gledaju kadroviranja.

Avatar Apsalar
Apsalar
09:31 21.07.2019.

Nina je smršala ili je fotošopršala?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije