Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oscari

VIDEO Glumica pala na crvenom tepihu i mnoge oduševila svojom reakcijom

96th Academy Awards - Oscars Arrivals - Hollywood
Foto: Sarah Meyssonnier/REUTERS
1/7
11.03.2024.
u 10:00

Liza Koshy među prvima je prošetala tepihom, a nosila je golemu crvenu haljinu i štikle s velikom platformom. U jednom trenutku ova joj je kombinacija napravila medvjeđu uslugu te se spotaknula i pala, a onda prasnula u smijeh. Glumica se nije ozlijedila.

Ovogodišnji Oscari ostavili su nam puno tema o kojima će se govoriti danima. Potvrda trudnoće Vanesse Hudgens, kašnjenje, gol prezenter na pozornici... Svakako nije bilo dosadno, a tema o kojoj brojni danas pišu je i nezgoda koja se dogodila na crvenom tepihu. Naime, prošle godine organizatori su se odlučili za tepih boje šampanjca, a ove godine vratili su se tradicionalnom crvenom tepihu. No, ova je promjena nekima donijela nesreću.

Američka glumica, medijska ličnost i youtuberica Liza Koshy među prvima je prošetala tepihom, a nosila je golemu crvenu haljinu i štikle s velikom platformom. Ova kombinacija, čini se, nije bila najbolja opcija jer joj se dogodila nezgoda, no ona je oduševila svojom reakcijom. 

96th Academy Awards - Oscars Arrivals - Hollywood
1/7

Naime, dok je Liza hodala po crvenom tepihu, spotaknula se i pala točno pred fotografima. No, glumica se nije ozlijedila, a ni posramila te svojom je reakcijom oduševila mnoge. Koshy je nakon što je sjela na crveni tepih prasnula u smijeh, a potom ustala i nastavila pozirati za fotografe. Video njenog pada već se proširio društvenim mrežama, a na njemu se vidi kako su glumici brzo priskočili u pomoć i podigli je. Dok je pozirala fotografima, oko nje su bili ljudi kako bi joj pomogli ako kojim slučajem ponovno padne. 

Podsjetimo, na crvenom tepihu uoči Oscara bilo je puno novih informacija, a jedna od njih jest i trudnoća Vanesse Hudgens.  Naime, zvijezda "High School Musicala" čeka prvo dijete sa svojim suprugom Coleom Tuckerom. Na dodjelu Oscara došla je u crnoj, pripijenoj haljini do poda, a trudnički trbuh jasno je bio vidljiv. Svoju sreću glumica nije skrivala, a trbuščić je i dodirivala. Za ovu priliku glumica je svezala kosu te nosila jako šminku.

Njezino tijelo u drugom stanju jasnije je bilo vidljivo u haljini za koju se odlučila za odlazak na afterparty Oscara. Radi se o zabavi koju organizira Vanity Fair. Naime, Vanessa je za ovu prigodu odabrala prozirnu, crnu, dugačku i široku haljinu ispod koje se moglo vidjeti kakvo donje rublje nosi, a isticao se i njezin dekolte. Glumica je nakon Oscara svoje duge, tamne uvojke pustila te spremno i odlično raspoložena pozirala medijima. 

VIDEO Sedam najvećih skandala Oscara: "Upetljani" su i Angelina Jolie, Halle Berry i Marlon Brando

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije