Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na mukama

VIDEO Ella Dvornik hospitalizirana: 'Užasno boli, odvratno je'

Ella Dvornik hospitalizirana u 33. tjednu trudnoće
Foto: Youtube Screenshot
1/5
13.02.2020.
u 11:52

Poznata blogerica i influencerica Ella Dvornik posljednji je vlog snimila iz bolnice koju je morala posjetiti zbog svrbeža i lažnih kontrakcija.

Ella Dvornik priprema se još jednom za ulogu majke i trenutačno je u 33. tjednu trudnoće. Mlada trudnica u svom najnovijem vlogu potužila se kako je završila u bolnici zbog lažnih trudova i nesnosnog svrbeža koji se pojavio još prošli tjedan. Ispričala je kako je opet u pitanju kolestaza i da je na žučnoj dijeti.

– Ne smijem jesti sve što inače jedem – potužila se Ella s razmazanom šminkom ispod očiju jer kad su joj priopćili da ne smije konzumirati šećer, to ju je rastužilo. U posjet joj je došao i suprug Charles Pierce koji je također potvrdio da je Elli veliki problem što ne smije jesti slatko.

– Doktori su mi rekli da ne donosim slatko – kazao je Charles. Međutim, Ella je morala primiti injekciju steroida kako bi se potaknuo razvoj djetetovih pluća i tvrdi da to nije bio nimalo ugodan trenutak.

Foto: Youtube Screenshot

– Užasno boli, odvratno je. Neke od vas nije boljelo, a meni je baš gadno. Ne sviđa mi se uopće – obavijestila je u videu.  Kako bi skratila vrijeme i izbjegla dosadu, Ella je instalirala videoigricu, a trudovi su ipak popustili.

– Malo su mi smanjili terapiju nakon što su mi se smanjili trudovi. Ako bude sve O. K., idem u četvrtak doma, a ako ne, ostajem ovdje – istaknula je Ella.

Kasnije je dobila još jednu injekciju zbog koje je opet negodovala i upitala je sestru zašto je mora ubosti u stražnjicu.

– Djelotvornije je. Duži je rok trajanja iliti razgradnje lijeka – objasnila joj je pri izlasku iz sobe. Nažalost, Ellini nalazi koji su došli jučer pokazali su da je za nju bolje da je zadrže u bolnici zbog povećanih kiselina na koje lijekovi nisu djelovali kako su očekivali.

– Zabranjeni su posjeti. Svima osim Charlesu. To uključuje i Baile, jer ide u vrtić i sad vlada gripa – objasnila je tužno Ella koja je izrazila veliku želju da konačno iziđe i prošeta.

Poznati se uključili u akciju #naNajjače protiv vršnjačkog nasilja

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar taqa
taqa
12:22 13.02.2020.

Da li je srala danas, realno, osim što sere po tastaturi?

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
13:42 13.02.2020.

Smetaju joj injekcije koje spašavaju i nju i bebu, ali zato joj nisi smetali brojni ubodi nastali tetovažama? Možda je primljena na krivi bolnički odjel?

Avatar bujko_veliki
bujko_veliki
13:24 13.02.2020.

Ovoj treba psihijatar i to hitno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije