Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poseban dan

Veliko slavlje u obitelji Marije Husar Rimac: Od uzbuđenja sam bila budna od četiri sata ujutro

Foto: instagram
1/6
11.02.2022.
u 12:37

Proslava prvog rođendana se uvijek pamti i posebna je, pa je tako bilo i u obitelji Marije Husar Rimca povodom proslave prvog rođendana njezinog mlađeg sina Nike.

U obitelji Marije Husar Rimac posebno slavljeničko raspoloženje vladalo je ovaj tjedan. Naime, mlađi sin pjevačice 10. veljače je napunio godinu dana, a Marija je tim povodom podijelila emotivnu objavu.

- Danas smo proslavili veliki prvi ročkas. Ja sam naravno od uzbuđenja budna od 4 sata ujutro.... Sjetila sam se neprospavane noći prije poroda, momenta kada sam prvi put ugledala moje preslatko stvorenje koje je čista radost i veselje. Bože moj koja ljubav. Rođen na blagdan bl. Alojzija Stepinca... Danas smo otišli i do Krašića i na najljepši mogući način proslavili ročkas uz svetu misu. To je bilo za nas, a tulum za obitelj slijedi u nedjelju. Ljubavi mamina, sretan ti 1. rođendan! Neka te čuva dragi Bog i prati zagovor bl. Alojzija Stepinca - napisala je Marija i objavila fotografiju svog slavljenika. 

Marija i njezin suprug Vjeko u braku su 12 godina, a Vjeko ju je zaprosio nakon godinu dana veze dok su slavili Novu godinu. Kruna njihove ljubavi bio je trenutak kada su postali roditelji malog Ivana kojem je sada sedam godina, a prošle godine Marija je u 46. godini rodila drugog sina Niku i pjevačica je rekla kako je dolazak malog Nike Božje čudo. 

 

 

- Mogu samo reći da je to Božje čudo! No, možda ima nešto i u tome da se ovakve lijepe stvari dogode kada se čovjek opusti i ne razmišlja. Naš sin Ivan je već dulje želio brata. Posljednji put je to rekao kada smo bili u Međugorju na dočeku Nove 2020. Ondje žive Ivanove krsne kume i mi gotovo svaku novu godinu ondje dočekamo. S nama je bila i moja prijateljica i kuma Silvija, koja ima dvoje male djece. Šetali smo i Ivan je poželio gurati kolica. I tada mi je rekao: 'Mama, ja bih želio jednog malog bracu'. Na to sam se nasmijala i rekla mu: 'I ja bih željela isto. Moli se Bogu, on uslišava dječje molitve'. I evo, iduće godine u veljači nam stiže braco - ispričala je Marija u listopadu 2020 godine za Gloriju.

VIDEO Joško Lokas i Marko Cindrić o novoj sezoni Nestalih: Sinoć su nam se mobiteli užarili od poziva

 

Ključne riječi

Komentara 3

HU
Humbleandhonest
01:28 13.02.2022.

Nadam se da je mali, kao i sve druge bebe (polu)poznatih, pročitao maminu čestitku upućenu mu putem Instagrama. Bože blagi, što je to danas došlo na svijet? Sva intima i privatan život na instagram na javno.. ne razumijem zašto. Luda vremena.

TR
tratincica68
16:02 11.02.2022.

Ja mislio sele u irsku.

Avatar hrvatska.desnica
hrvatska.desnica
13:02 11.02.2022.

Ipak nisam stigao na vrijeme.Pre naglo mi došlo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije