Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Dragica je nakon showa izgubila još 10-ak kg, objavila je fotke i pokazala kako se promijenila

Foto: RTL
1/7
29.01.2024.
u 15:22

Dragica je u show došla sa 12,7 kilograma. Na finalnom vaganju imala je 30, 3 kg manje, a uspjela je izgubuti i 24, 9 posto tjelesne mase. Bivša kandidatkinja drži se smjernica koje je naučila u showu, pa je nakon 'Života na vagi' izgubila još 10-ak kilograma.

U šestoj sezoni 'Života na vagi', jedna od kandidatkinja bila je i Dragica Ceković. Dragica je u show došla sa 12,7 kilograma. Na finalnom vaganju imala je 30, 3 kg manje, a uspjela je izgubuti i 24, 9 posto tjelesne mase. Bivša kandidatkinja drži se smjernica koje je naučila u showu, pa je nakon 'Života na vagi' izgubila još 10-ak kilograma

Foto: Facebook

"Moji su treninzi svakim danom sve bolji, svaki dan idem u teretanu u Veliku Goricu. Tri dana treniram s trenerom, a tri dana kardio. Vježbam s trenerom zato što se tako osjećam sigurnije, da ne bih nešto pogrešno napravila", rekla je za RTL ranije.
Na društvenim mrežama rado objavljuje fotografije svoje transformacije, a prje dva dana slikala se u kuhinji, u crnoj haljini i dobro se na fotografijama vidi da je kilograme uspjela izgubiti. Kazala je da je sama sebi najveća podrška. 

VEZANI ČLANCI:

"Najveća sam podrška sama sebi, pa je onda tu za mene moja obitelj. Suprug mi je velika podrška - iako prije showa nije vjerovao da ću uspjeti u svom naumu, danas vidim i čujem kako drugima s oduševljenjem priča o meni. Stare navike ostale su daleko iza mene."
Komentirala je i na višak kože koji mnogima ostaje nakon velikog gubitka kilograma. 
"Razmišljam i o višku kože koja mi smeta jer znam da se neće povući. Riješit ću to", zaključila je tada. 

VIDEO Prije koncerta Severina se obožavateljima obratila kratkim govorom, te osvrnula na odluku  Vrhovnog suda

Komentara 1

KO
Kološanin
17:02 29.01.2024.

Čita li itko članke prije objave, bar onaj tko ga je napisao? U show je došla s 12,7 kg i tamo je izgubila 30 kg 🤔

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije