Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadila je sve

Klara iz 'Ljubav je na selu' otkrila novost o ljubavnom životu: U vezi sam s nasljednikom svjetskog brenda

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/7
29.01.2024.
u 12:40

Ljubav sam našla prije dvije i pol godine, on je moja srodna duša. Naša veza nije baš 'normalna', ispričala je Klara koju smo gledali u showu "Ljubav je na selu"

Klaru Perko nedavno smo gledali u 16. sezoni showa "Ljubav je na selu" i u ovom showu je na romantično putovanje u Beograd otišla s farmerom Antom Munitićem. Ona je tada rekla kako će to putovanje pokazati ima li nade za njihovu vezu. Ante joj je tijekom tog putovanja dao do znanja kako mogu biti samo prijatelji, što je Klaru malo razočaralo.  Sada je Klara, koja živi u Njemačkoj ispričala kako je u vezi s jednim bogatim njemačkim poduzetnikom i dodala je kako je tijekom sudjelovanja u ovom showu njihova veza bila na pauzi, ali sada su opet zajedno.

- Ljubav sam našla prije dvije i pol godine, on je moja srodna duša. Naša veza nije baš 'normalna'. Moj čovjek je nasljednik jednog svjetskog brenda, zato ne volim objavljivati naše zajedničke fotografije niti iznositi njegove privatne stvari. No, zajedno smo od 2. lipnja 2021. godine, a prošlog ljeta smo imali kratku pauzu - ispričala je Klara za Story. U nastavku je ispričala kako njihova veza nije jednostavna baš zbog činjenice što je njezin odabranik nasljednik jednog svjetskog brenda. Odgovorila je i na pitanje zašto im je veza bila na pauzi.

VEZANI ČLANCI

- Imali smo pauzu jer sam ja od njega tražila neke stvari - ispričala je Klara. Rodom je iz Hrvatske, a živi u Njemačkoj i kada se prijavila u show "Ljubav je na selu" priznala je da su joj kao gradskom djetetu poslovi na farmi nepoznanica, ali bila je spremna uhvatiti se u koštac s takvim poslovima. Prije dvije godine je Klara je podijelila informaciju kako je operirala nos u Düsseldorfu i učinila je to, kako je sama rekla zbog problema s disanjem i pričala je nazalno. Nakon operacije i oporavka ispričala je koliko je zadovoljna rezultatom.

1/18

- Moram priznati da je mene teško zadovoljiti zato što jedan dan želim prirodan rezultat, već idući nešto jako efektno, a i prava sam perfekcionistica. No šalu na stranu, sviđa mi se moj novi nos, mislim da odgovara mojem licu, da izgleda prirodno - doktor se jako potrudio - ispričala je tada. Rekla je tada kako nije protivnica estetskih operacija ako se s njima ne pretjera te je otkrila što bi još bila voljna promijeniti na sebi. 

- Možda nekad u budućnosti sredim još grudi i trbuh. No o tome ću još dobro razmisliti, korak po korak. - rekla je Klara. Dodala je kako se njezin novi izgled sviđa njezinim prijateljima te da je sam oporavak trajao desetak dana. 

VIDEO Baby Lasagna priznao: 'Jako sam anksiozan'

Komentara 4

MO
morpheous
14:40 29.01.2024.

Blago kući koju ona zaobiđe!

TE
Testera
04:34 31.01.2024.

Kaže čeka neku veliku lovu ha ha ha

MI
mikos
11:56 30.01.2024.

Pod hitno bi trebala srediti glavu. Što bi se reklo, nema zdravih, ima samo nepregledanih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije