Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjevač iskreno

Petar Grašo pružio podršku Severini: "Daj dite materi"

Foto: Simone Di Luca
1/21
29.01.2024.
u 13:43

Vrhovni sud krajem siječnja ukinuo je presudu Županijskog suda u Splitu i od tada šire se brojne reakcije i poruke podrške pjevačici u borbi za skrbništvo.

Petar Grašo uputio je podršku našoj pjevačici. - Izuzetno mi je žao. Suosjećam s njom. Mislim da silna javnost koja se podigla, koja ima zapravo i zdrav razum i srce govori sve ono zapravo što zdrav razum nalaže ljudima. Nadamo se i pravosuđu, a tu je i stari dalmatinski izraz koji kaže: "Daj dite materi", dodao je pjevač za Telegraf.

Grašo je nakon održanog koncerta na Jahorini, odgovorio kako njega i Severinu veže nešto više od samog formalnog prijateljstva - Mi se ne čujemo četiri mjeseca, pa se čujemo tri puta u tri dana. Znamo se 20 godina i bliski smo, naveo je. 

Podsjećamo, Vrhovni sud 23. siječnja ukinuo je presudu Županijskog suda u Splitu koji je povrijedio Zakon o parničnom postupku. Time Milan i Severina više neće imati zajedničko skrbništvo, što je 2021. odredio Županijski sud u Splitu, već se Aleksandar koji uskoro puni 12 godina ponovno vraća ocu Milanu. 

- Evo sad su i Vrhovni suci dali svoj obol. Digli su ruku uime mojeg djeteta koje nikad nisu vidjeli, s kojim nikad nisu razgovarali, koje ima svoj život, svoje misli i koji deset godina trpi torturu sustava, i ja skupa s njim. Ne da mi se sada tražiti nepravilnosti u odlukama Vrhovnoga suda, ne da mi se više tražiti ikakve nepravilnosti, a pogotovo ove koje su donijeli protivno pravnoj praksi Ustavnog suda, kako kaže moja odvjetnica – izjavila je Severina i nastavila: – Ali da mi se boriti do zadnje kapi krvi za svoje dijete, bez kojeg sam bila 20 mjeseci, nećete se igrati s mojim djetetom. S kojim pravom. Moje dijete nije vreća krumpira s kojom ćete trgovati.

Uz Grašu, podršku pjevačici dali su i Nina Badrić, Marijana Batinić, Gibonni, ali i Prlja iz Leta 3. On je u prijenosu uživo dodjele nagrade Cesarica opisao svoje iskustvo Eurosonga i uzviknuo na kraju - Seve, izdrži! 

Severina je na svom prvom nastupu u ovoj godini na Jahorini počela koncert emotivnim govorom u kojem je pričala o trenutnoj situaciji koju prolazi - borba za skrbništvo nad sinom. Tijekom izvedbe njezine pjesme "Rođeno moje" koju je objavila 2019. godine i posvetila svom sinu, rasplakala se te je pjesmu umjesto pjevačice, otpjevala publika do kraja.

VIDEO: Prije koncerta Severina se obožavateljima obratila kratkim govorom, te osvrnula na odluku Vrhovnog suda.

Ključne riječi

Komentara 3

DA
darwil
14:36 29.01.2024.

Grašo po to ponavljaš rijeći Brkića uglednog Hdz ovca

DU
Deleted user
04:42 30.01.2024.

Bajka o severini Severina hoda šumom i bere cveće. Vuk joj priđe i reče : "dati ćeš mi svoje telo ili ću te ubiti"! Severina pristane. Akcija započne i 5 min. kasnije, sve je bilo gotovo. vuk htjede otići, a ona ga zamoli: "vuče, vuče, možemo li opet?". 3 min. kasnije, sve bijaše gotovo. vuk htjede otići, a ona ga još jednom zamoli: "vuče, još jednom, molim te. on bijaše umoran, ali nastavi s akcijom. 15 min. kasnije vuk umre. severina nastavi hodati šumom i brati cveće da poseti baku, ali na putu sretne novog vuka. ista stvar se desi i novi vuk umre nakon tri akcije. S trećim vukom desi se isto. Kakav je zaključak- ove priče? Ukoliko se da točan odgovor, potvrda stiže danas navečer, u suprotnom, točan odgovor će biti napisan sutra tokom jutra. Sretno...

Avatar Idler
Idler
14:17 29.01.2024.

Čudno...malke ju pozabili, karijera utihnula i poglej čuda....od presude do potpore kolega...i koncerti posjećeniji...baš čudno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije