Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Večernji te vodi na koncert Davora Radolfija i grupe Ritmo Loco

Davor Radolfi (1)
Foto:
1/3
PR
Autor
PR članak
20.01.2011.
u 13:27

Darujemo 3x2 ulaznice za koncert u Hypo centru, dvorana Kornati, u subotu, 12.02.2011., u 20:30 h

Davor Radolfi je poznato ime naše glazbene estrade iza kojeg je impresivnih 25 godina rada u glazbi, a nakon 4 godine ponovno će održati koncert u Zagrebu. Njegov glazbeni rad poznat je prije svega po latino štihu i romantičnim melodijama koji dominiraju u njegovim pjesmama. Uz bend Ritmo Loco s kojim Radolfi nastupa, koncerti ovog hrvatskog zaljubljenika u latino glazbu prerastaju u pravi glazbeni doživljaj. Najnovija prilika za takav doživljaj bit će koncert pred zagrebačkom publikom 12.02.2011. u Hypo centru.

Nakon 25 godina karijere iza Davora Radolfija je 15 albuma. Posljednjim i duplim albumom „Sentimiento“ Davor Radolfi obilježava 25 godina svog glazbenog stvaralaštva, a na njemu se nalaze neki od hitova iz proteklih 25 godina njegove glazbene karijere, ali i pjesme koje su slušateljima manje poznate. Na albumu se nalazi i nova verzije pjesme „Da života imam dva“, kao i nova verzija pjesme „Samo dvije riječi“ koju je Davor u duetu otpjevao s popularnom hrvatskom pjevačicom Vannom.

Kao temeljne latino glazbene utjecaje Radolfi izdvaja sljedeće: Jose Feliciano, Los Panchos, te ostalu meksičku, kubansku i argentinsku glazbu. Od mediteranskih utjecaja, ističe talijenske glazbenike- Ricardo Kocante, Lucio Batisti i Pine Daniele.

Lijepa glazbena večer ispunjena najljepšim ljubavnim pjesmama Davora Radolfija i grupe Ritmo Loco posjetitelje neće ostaviti ravnodušnima, te će ih u predviđenih dva sata zagrijati vrućim latino ritmovima i romantičnim melodijama. Stoga vas pozivamo na nezaboravni koncert 12.02.2011. i druženje s jednim od najvećih zaljubljenika u romantičnu i latino glazbu na našem prostoru. Topla i zaljubljena atmosfera na koncertu bit će osigurana, a hitovi poput „Samo jednom se voli“, „Što će mi godine“, „Zlatna mriža“, „Mog života jidra“ natjerat će vas na ples i na oživljavanje romantičnih sjećanja i misli.

Vecernji.hr daruje

Želite na koncert? Prijavite se putem naše Facebook aplikacije Vecernji.hr vas vodi na Evente!

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?