Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAK NA PRVU

Valentina mladoženju zamijenila za matičara, Nikolina i dalje hladna prema Adamu

Valentina i Marinko
Foto: RTL
23.03.2020.
u 12:25

On za sebe kaže da je bio mamac za pogrešne žene, što vjeruje da bi ovaj show mogao promijeniti. Ostvarit će mu se želja i da ima kaubojsko vjenčanje, ali zbog svega toga mladenka će misliti da je mladoženja – matičar.

U večerašnjoj epizodi showa „Brak na prvu“ gledatelji će svjedočiti još jednom vjenčanju, onom između Valentine, razvedene majke dvoje djece, te Marinka, oca jedne kćeri. On za sebe kaže da je bio mamac za pogrešne žene, što vjeruje da bi ovaj show mogao promijeniti. Ostvarit će mu se želja i da ima kaubojsko vjenčanje, ali zbog svega toga mladenka će misliti da je mladoženja – matičar.

Valentina i Marinko
1/8

Dok su oni zauzeti vjenčanjem, ostali parovi odlaze na medeni mjesec. Nikolina i Adam nikako ne uspijevaju pronaći zajednički jezik, dok su se Nadia i Luka poprilično zbližili, ali on još uvijek čeka poljubac. Hoće li ga i dočekati? A hoće li Marinkova frizura presuditi pa će Valentina odustati od vjenčanja?

Sve odgovore donosi nova epizoda showa „Brak na prvu“, večeras u 20 sati na RTL-u!

Ključne riječi

Komentara 1

MS
Mr.Seronja
13:21 23.03.2020.

Ova Nikolina,jadna cura.Ona mora shvatit da nekima nije sudjeno brak,ljubav,djeca... ona jednostavno ima sklop u glavi,trazi nesto a ne zeli to naci.Ne postoji muskarac na svjetu koji bi njoj pasao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije