Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Nakon potresa oglasio se i Rene Bitorajac: 'Nadam se da više nećemo trpjeti korumpirane političare'

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
23.03.2020.
u 08:40

Glumac Rene Bitorajac oglasio se nakon potresa koji je u nedjelju ujutro pogodio Hrvatsku, poručio je pratiteljima da nakon što se izvuku živi, počnu izvlačiti pouke.

Nakon razarajućeg potresa u Zagrebu oglasio se i glumac Rene Bitorajac na svom Instagram profilu. 

"Ovo bi i u američkom filmu bilo previše. Ostani doma pa onda ostani vani. Nadam se da poslije ovakvih sranja nećemo više trpjeti korumpirane političare, slušati gluposti na vijestima, shvatiti da privatnike ne treba derati s porezima i da smo zapravo samo mravi prema prirodi. Sad se izvucimo živi, a onda izvucimo pouke", napisao je Bitorajac, a podržali su ga i brojni obožavatelji. 

 

"Jesi li dobro? Nadam se da se dječica nisu previše prepala. Držite se", "Budite jaki susjedi, ako ikako mi možemo pomoći, tu smo na raspolaganju" samo su neki od komentara pratitelja.
Podsjetimo, Rene je oko Božića prošle godine vodio zabavni show 'Ludi bar'  U osam epizoda ovaj dvojac ugostio je najveće domaće zvijezde iz različitih sfera društvenog života, s namjerom da prikupe što više novčanih sredstava za udrugu RTL pomaže djeci. 

Ključne riječi

Komentara 2

KA
Kalimero4
09:45 23.03.2020.

Dobro je da se pojedine jugo udruge, na hrvatskim jaslama,nisu oglasile jer šire preveliki smrad.

SO
sohnahoakasaa
17:12 23.03.2020.

Sa politčarima je lako samo ako želite. Ne glasate za njih. Na koje je točno mislil. Rekel je općenito da ne mora svoje spomenuti po levo a onda može i liberalnim orjentacijama raznim. Ali svi njegovi su problem. Rasuti koko rasuti teret fino umreženi jer njima nije problem zvati se svakako samo da postignu dobro 'dejstvovanje'. Zaostali su mišlju riječju i djelom u ovoj zemlji i nikako da shvate da ju ne mraju voljeti ali um nikad nije shvatio da 'ne piliš granu na kojoj sjediš'. Ima puno drugih 'pametnica' u narodu koje bi više pasale ali bitor(j)ajcu više paše ovo z granom jer je odgojen na 'po šumama i gorama'. Aha.. i još se nadam i nadam da bu poneki milivoj, milenko, nedžo i slavko kao ovi moji sa obitelji. Dobri, vjerni svom rodu i porodu i žive onako kako bi svi trebali. Ljube i vole 'svoje' a poštuju tuđe. Susedići moji dragi iz jedne lepe ulice Zgrebačke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije