Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezda u panici

Uznemirena Lady Gaga strahuje da će završiti kao John Lennon

gaga
Pixsell
13.10.2010.
u 19:01

Pojačala je osiguranje svog stana u New Yorku, a jedan tjelesni čuvar uvijek je uz nju, i dok spava, te cijelu noć sjedi pored njezina kreveta.

Pop zvijezdu Lady Gagu čuvaju 24 sata dnevno jer je pjevačica u paničnom strahu da će je ubiti netko do njezinih opsjednutih obožavatelja. Glazbenica dobiva mailove u kojima joj fanovi pišu da neće biti sretni sve dok “ne odu u smrt zajedno s njom”.

Gaga strahuje da će završiti kao legendarni John Lennon kojega je poludjeli obožavatelj ubio ispred njegova stana. Stoga je pojačala osiguranje svog stana u New Yorku, a jedan je čuvar uvijek uz nju, čak i dok spava, te cijelu noć sjedi pored njezina kreveta!

Pjevačica ne želi nikamo ići bez pratnje zaštitara što je počelo živcirati njezina dečka Luca Carla koji se žali na nedostatak intimnosti s voljenom ženom.

- Čak i kada su kod nje doma, s njima je zaštitar i to mu kvari atmosferu. Ali ako se ona osjeća sigurnije, neće se protiviti – kaže izvor blizak pjevačici.

Ključne riječi

Komentara 3

KR
krilnik2
19:09 13.10.2010.

A prati li ju zastitar i u zahod?

IN
Individuao
20:05 13.10.2010.

Joj Gagi vjeverice mala, prvo dijeta a sad ovo. Sve se nesreće obrušile na tebe kiki, baš je fuj kako ti je sve teško u životu lizalice, drži mi se i nemoj dobit proljev Gagić.

Avatar commentator
commentator
22:33 13.10.2010.

Ledi baba strahuje......? Pa kako neće imati noćne more nakon svih njenih kreveljenja na pozornici, ili nakon što se pogleda u ogledalo. Njezina podsvjest ju proganja. .....da će završiti k\'o J. Lenon? Bez brige, neće, jer baba nije dostojna ni da Lenonu \"cipele sveže,\" (kad bi to bilo moguće, that\'s it.)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije