Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz 'Miriše na ljubav'

Užasno djetinjstvo glumice: Majka joj nije vjerovala da ju otac siluje dok ga nije zatekla na njoj

Foto: Instagram
1/6
02.09.2023.
u 20:00

Iako Melisa danas ima 23 godine i uživa u uspjehu i slavi, život joj nije uvijek bio takav. Naime, imala je teško i traumatično djetinjstvo, a 2021. pokrenula je sudski proces protiv svog oca.

Melisa Döngel​ koju smo gledali u seriji 'Miriše na ljubav' mlada je turska glumica te se istaknula kao jedna od najpoznatijih glumačkih zvijezda svoje generacije. Iako Melisa danas ima 23 godine i uživa u uspjehu i slavi, život joj nije uvijek bio takav. Naime, imala je teško i traumatično djetinjstvo, a 2021. pokrenula je sudski proces protiv svog oca. Njena sestra tada je imala 17 godina i glumica je odlučila preuzeti skrbništvo nad njom. Napravila je to jer je kao 15-godišnjakinja bila žrtva seksualnog zlostavljanja, a počinitelj je bio - njen otac.

Melisa nije htjela dozvoliti da se isto dogodi i njenoj sestri. 

 

"Umorna sam od života u kojem se pretvaram da se ništa nije dogodilo. Teško sam preživjela svoje djetinjstvo. Moja majka nije mi vjerovala. Rekla mi je: ‘Nemoj ići na policiju, oni će zatvoriti tatu, ali će ga osloboditi i on će te ubiti‘" izjava je kojom je glumica šokirala svoje obožavatelje.

VEZANI ČLANCI: 

 

 

Njena majka javno je priznala da nije vjerovala Melisi kada je optužila oca da je zlostavlja. 

"Prije dvije godine, moja kći rekla mi je da ju je otac zlostavljao, ali ja nisam vjerovala jer nisam to vidjela. Jednog jutra sam ga zatekla pokraj kćeri i pitala što to radi", rekla je. Ona se, navodno, odbila brinuti o svojim  kćerima zbog siromaštva te se preselila u Rusiju gdje se rodila.

Zbog trauma koje je preživjela, Melisa je dugo posjećivala psihologe, te je s njima razgovarala o posljedicama užasnog čina svog oca. Zbog priznanja dobila je veliku podršku obožavatelja, ali i kolega.  

VIDEO Zgodni hrvatski chef otkrio pikanterije iz svojeg života i otkrio kako se nosi s obožavateljicama

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije