Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobio je stipendiju

Mikulić nakon što je otkrila da se njen suprug seli u Njemačku: 'Hvala na podršci i brizi'

Foto: Instagram
1/13
02.09.2023.
u 13:00

Nakon što je otkrila da se njen suprug seli na godinu dana, Mikulić je novom objavom umirila pratitelje koji su se pitali kako će izdržati sama godinu dana s trojicom sinova.

Glumicu Marijanu Mikulić i njezinu obitelj očekuje intenzivan period i velika promjena. Naime, njezin suprug Josip na godinu dana se seli u Berlin gdje je dobio stipendiju zaklade Aleksander von Humboldt koja svake godine dodjeljuje stipendije stranim istraživačima koji žele provesti istraživanje u okviru neke od istraživačkih institucija u Njemačkoj.

Nakon što je otkrila da se njen suprug seli na godinu dana, Mikulić je novom objavom umirila pratitelje koji su se pitali kako će izdržati sama godinu dana s trojicom sinova. 

- Dobro je ljudi. Nije to kao nekad kad su muževi išli, a žene ostale same brinuti o svemu po godinu dana. Nisam sama, imam ljude i sa sobom doma i u blizini. On će dolaziti, mi ćemo ići k njemu. Nisam zabrinuta ja, pa nemojte biti ni vi. Ali svakako hvala na hrpetini poruka koje sam dobila, i podrške i brige, puno mi znači - napisala je Mikulić uz fotku iz dizala na kojoj ona i suprug poziraju nasmiješeni.  

 

Podsjetimo, glumica je na Instagramu otkrila da se njen muž seli na godinu dana u Njemačku. 

- Vratili se doma. On seli za Berlin. Nakon ljeta bez odmora. Usred selidbe. Kreće jedno novo poglavlje života za sve nas. Nek ostane zabilježeno da smo od cijelog lita evo uspjeli opustit se jedno jedino popodne. Na famoznom baru u bazenu, dok tri barakude uživaju oko nas - napisala je Marijana uz fotografiju na kojoj je sa suprugom Josipom koji je redoviti profesor i pročelnik na Katedri za turizam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Ispod fotografije sa suprugom jedna od pratiteljica joj je napisala:  - Slika bračnog para puna tople ljubavi i harmonije. 

VEZANI ČLANCI:

Kada je prošle godine u studenom saznao da je dobio stipendiju Marijana je suprugu Josipu uputila posebnu čestitku.

- Danas je saznao da je dobio Alexander von Humboldt stipendiju. Godinama se želio prijaviti ali nikada nije bilo pravo vrijeme za ići vani. I evo, prijavio se, i DOBIO!! Nakon toga je ištemao pod u potkrovlju. I svu šutu iznio van. Ja mislim da samo u Hrvatskoj humboltovci ovako žive. I zato sam sretna da si dobio tu j*** stipendiju. Ovdje si ionako osvojio sve što je moguće (bez stranačke pripadnosti) osvojiti. Ako ne znate, zguglajte koliko Hrvata ikada je dobilo ovu stipendiju!! Čestitam ti mužinjo!! Berlin volimo te i veselimo ti se - napisala je tada glumica na Instagramu.

Glumica i njezin suprug profesor te pročelnik katedre za turizam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu vjenčali su se 2005. godine te zajedno imaju trojicu sinova: Ivana, Andriju i Jakova. 

VIDEO Najproduktivniji skladatelj zabavne glazbe u Hrvatskoj danas bi slavio 80. rođendan

Komentara 4

DU
Deleted user
14:57 02.09.2023.

Tko li će je ovih godinu dana tješiti i utješiti??

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:10 02.09.2023.

Zašto ona nije otišla? Kad će taj dan više?

Avatar Moodleen
Moodleen
13:04 02.09.2023.

Neeeema dana bez mikuličanja! Kaj je ona morti podrijetlom z surdulice kad se tolko brinete o njoj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije