Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILLY PORTER

Ukrao show: glazbenik na crveni tepih došao u haljini i smokingu!

Billy Porter
Foto: Profimedia
1/3
25.02.2019.
u 06:03

Na dodjelu je stigao u pratnji supruga Adama Smitha, koji je pak stigao u klasičnom crnom smokingu. Bill je bio i jedan od voditelja koji na crvenom tepihu dočekuje goste.

Ovogodišnji crveni tepih nagrade Oscara prošao je u znaku pjevača i glumca  Billyja Portera, koji je na dodjelu došao u crnoj haljini Christiana Sorana, preko koje je obukao smoking.  

Na dodjelu je stigao u pratnji supruga Adama Smitha, koji je pak stigao u klasičnom crnom smokingu. Bill je bio i jedan od voditelja koji na crvenom tepihu dočekuje goste, a lani smo ga imali prilike gledati u seriji "Pose".

Naravno, već su počele i prve usporedbe, pa je jedan korisnik Twittera napisao kako ga Porter podsjeća na Ursulu iz "Male princeze".

No, prava je istina da je Porter ovom haljinom dao hommage Hectoru Xtravaganzi, ikoni ballrooma koji je bio konzultant na seriji "Pose". Preminuo je posljednjeg dana 2018. godine. 

Ključne riječi

Komentara 8

OB
ObrenM
07:17 25.02.2019.

Sto gore to bolje.Danasnje vrijednote su pederluk,incest,eutanazija,pedofilija itd.Vec se legaliziraju udruge svg navedenog.Zasto se onda pitamo zasto nam je slabo?

MA
majmudin
06:59 25.02.2019.

bolesnik

DU
Deleted user
06:37 25.02.2019.

Svega na svijetu ima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije