Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže prinova

Udala se Lucija Zaninović, evo tko joj je bila kuma i čiju vjenčanicu je nosila

Lucija Zaninović
Foto: Facebook
1/4
15.05.2017.
u 11:02

Prvakinja u te-kvon-dou nakon šest godina veze u Splitu se udala za poduzetnika Nala Kuzmanića

Aktualna europska prvakinja u te-kvon-dou Lucija Zaninović ove subote udala se u Splitu, javlja Slobodna Dalmacija. Sportašica i njen dečko, poduzetnik Nal Kuzmanić nakon šest godina veze u subotu su u crkvi Gospe od Pojišana izmjenili bračne zavjete.

Na vjenčanju je bilo 170 uzvanika a svadbeno slavlje održalo se u hotelu Park. Luciji je na vjenčanju kuma bila njena sestra blizanka Ana. Kako piše Slobodna i Lucija i Ana su u drugom stanju, a Luciji je termin poroda mjesec dana prije Aninog. 

Lucija i Nal upoznali su se u Visokoj školi za sportski menadžment i dizajn Aspiro i od prošle godine žive zajedno. Lucija je za vjnečanicu odabrala haljinu s potpisom modnog dvojca Arileo. 

Komentara 3

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
11:37 15.05.2017.

Dvije sportašice koje su novine punile svojim katoličkim opredjeljenjem i snimale reportaže o noćnom hodočašću kod Majke Božje Sinjske. Ikone konzervativne katoličke sredine. A bez sakramenta crkvenog vjenčanja pokazale su što misle o učenju katoličke crkve u svojim stvarnim životima.. Ne bi im to uzeo za zlo ali jako su puno pored stvarnih vjernika isticale i nabijale na nos svoju vjeru a da nje nije bilo. Želim im lijepu i zdravu djecu i pokušajmo zaboraviti to njihovo glumatanje vjere što prije.

BE
BeroII
13:57 22.05.2017.

Zar su one u bilo kojem trenutku rekle kako su bezgriješne ? ? ? Nisu. Vidiš, ali ova vjera, za razliku od tvoje "vjere" , ima instituciju ispovijedi i oprosta grijeha. Tvoja "vjera" priznaje samo metak, s čime se jee javno hvalila i ponosila. Ili jednostavno primjeni laž kao "spas" od svojih grijeha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije