Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Logičan slijed

Uoči utakmice s Ukrajinom oženio se Filip Bradarić: Vjenčali smo se tiho, a prava fešta tek slijedi

Filip Bradarić
Foto: Privatni album
1/4
24.03.2017.
u 08:31

Nogometaš i studentica Melanie Hrgović vjenčali su se u Rijeci kod matičara prije nego što im se u svibnju rodi sin, a kad beba stasa, imat će obred u crkvi

Planirali smo se vjenčati u crkvi u lipnju, no kako je moj termin porođaja potkraj svibnja, teško bismo mogli pripremiti veliku svadbu s bebom. Razmišljali smo sve prebaciti za prosinac, kada beba stasa, a Filip bude na odmoru. Na kraju smo odlučili – vjenčat ćemo se kod matičara odmah, a crkveni sakrament primit ćemo čim se pruži prava prilika – kazala je za Story 22-godišnja studentica Melanie Hrgović, koja je prošlog četvrtka postala gospođa vatrenog i nogometaša NK Rijeke Filipa Bradarića.

Brak su sklopili u riječkoj gradskoj vijećnici, a intimnom obredu i kasnije večeri u opatijskom restoranu Ružmarin nazočili su kumovi i roditelji.

– Nismo posebno slavili, veliku feštu priredit ćemo za crkveno vjenčanje. Nisam bila uzbuđena do večeri uoči vjenčanja. Najednom su mi krenule suze. Dvije godine živimo zajedno u Rijeci, zaručeni smo, čekamo bebu, brak je logičan slijed – govori Melanie Bradarić dodajući:

– Naš se sin u trbuhu redovito oglašava, pa ni vjenčanje nije bilo iznimka.

A tako će zasigurno biti i danas kada će Filip zaigrati za našu reprezentaciju protiv Ukrajine u kvalifikacijskom susretu za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

>>Brunejski princ težak 20 milijardi dolara traži djevojku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije