Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ponekad sjedim i plačem'

Tužna životna priča obitelji Vasić, Rade i Rada teško su bolesni i na rubu egzistencije

Foto: Screenshot RTL
1/4
03.07.2023.
u 10:51

Bračni par Vasić u veljači ove godine proslavio je 43. obljetnicu braka, a njihovu ljubavnu idilu narušili su zdravstveni problemi

Poznata reality obitelj Vasić koju domaća publika pamti po sudjelovanju u regionalnom Big Brotheru koji se emitirao 2015. godine na RTL-u trenutačno proživljava teške trenutke otkako su supruga Radu i suprugu Radu snašli zdravstveni problemi. O svemu je za medije progovorila Rada. 

– Rade mi nije najbolje, bolestan je, oba su mu bubrega otišla, na dijalizi je. Teško mu je pozlilo, cijela mi je kuća potresena, a posebno djeca. Svako ima svoju kuću, ali ja sam ostala s Radom i zbog njega sam najviše potresena. Gledam na sve načine da mu pomognem, tu sam, ali ne mogu spriječiti da se razboli – rekla je Rada Vasić za srpski Telegraf.

Bivši sudionici realityja povukli su se iz javnosti i sada žive mirnim životom u Maloj Plani kod Prokuplja, iako su mnogi mislili da su  u Njemačkoj, gdje im žive djeca Mika i Giba (koji su promijenili spol pa se danas zovu Ana i Ivana).

Osim Rade, zdravstveni problemi snašli su i Radu koja ima rak dojke. Otkako ih je gotovo u isto vrijeme pogodila bolest, ne žive baš najlakše i najbolje i tvrde da su na rubu egzistencije.

Foto: Screenshot RTL

– Nismo skroz dobro, ali se ne žalimo. Ponekad sjedim za stolom i plačem kad pomislim je li moguće da sjedim ovdje sama za stolom, da nemam s kim pričati, da mi se muž toliko razbolio. Prije mi je bio i desna i lijeva ruka, uvijek mi je pomagao, išao sa mnom na tržnicu, doktoru. Sad, evo, i ja sam bolesna, a on plače i kaže: "Ja ti želim pomoći, ali ne mogu ti pomoći, ja sam bolestan. Ne može on meni pomoći, a ni ja njemu. Ja sam se razboljela. Dobila sam rak dojke, operirala sam se. Opet, borim se, držim se, ne dam se, kao da nemam ništa – rekla je kroz suze Rada za srpske medije. 

Rade se prisjetio i kako su počeli njegovi zdravstveni problemi i muka s kojom se bori.

– Dogodilo se to 18. veljače između jedan i dva ujutro. Osjećao sam jake bolove u prsima i osjećao sam kao da sam se već počeo nadimati. Probudio sam Radu, a kada me je ugledala, samo je uzviknula: "Ma, što ti je?" Kažem joj: "Idi spavaj, vidjet ćemo sutra."

Supruga ga je prekinula: – Bez obzira na sve, nije htio ništa dok nisam počela plakati...

– Odmah je pozvala hitnu pomoć, a oni su iz Prokuplja stigli za samo 10 minuta, nikad brže. Odmah su mi rekli da trebam ići u bolnicu, a čim sam došao, izvadili su mi krv i urin, nakon čega je doktor došao i rekao: "Ma brate, gadno je, otkazala su ti oba bubrega." Liječnik mi je tada rekao: “Vasiću, potpiši ovdje da te stavimo na dijalizu”. Kažem kako nema dijalize, da ću radije umrijeti nego da mi je idu stavljati. Cijeli dan me uvjeravala, govorila da imam djecu i unuke. Malo sam razmislio i rekao: "Daj da potpišem." Potpišem, odvezu me u Niš, stave mi ovo i odmah nakon prve dijalize bilo mi je bolje – ispričao je, a Rada je dodala da je imao i problem s krvnim ugruškom koji pojavio u jednoj nozi.

– Tako da je Rade jedva ostao – dodala je Rada.

VEZANI ČLANCI: 

Inače, bračni par Vasić u veljači ove godine proslavio je 43. godišnjicu braka. Rade i Rada imaju šestero djece, a najmlađi su jednojajčani blizanci Dragutin, poznatiji kao Giba, i Miroslav zvani Mika, koji su s roditeljima ušli u BB kuću. 

Rade je zbog posla otišao u Njemačku gdje i danas živi dio obitelji Vasić. A inače svira sa svojim bendom Crni gavrani po kavanama. Rada je domaćica, prije je radila u policiji kao čistačica. Sudjelovali su i u RTL-ovu showu "Mijenjam ženu", a nakon sudjelovanja u "Big Brotheru" ušli su i u srpski reality show "Zadrugu"

VIDEO Rade Šerbedžija došao u goste kod Nevena Ciganovića

Ključne riječi

Komentara 8

IS
ispravljeno
11:15 03.07.2023.

A tko je platio promjenu spola onim frikovima koje su izrodili?

ED
edvardl
11:49 03.07.2023.

Niste objavili još broj računa na koji im se može poslati pomoć...koga to u Hrvatskoj zanimaju ovi...???

Avatar antikomunist3
antikomunist3
12:19 03.07.2023.

I, šta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije