Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presretna je

Turska glumica poznata po ulozi Hurem otkrila da čeka drugo dijete, ime oca ne otkriva

Foto: Instagram
1/5
03.09.2020.
u 22:30

Lara je već dugo željela brata ili sestru, presretna sam što će joj se ta želja uskoro ostvariti , izjavila je Meryem Uzerli.

U Hrvatskoj publika tursku glumicu Meryem Uzerli najbolje poznaju kao Hurem iz hvaljene i gledane serije "Sulejman Veličanstveni" drugi put je trudna. Medijima u Turskoj glumica je potvrdila ovu informaciju i rekla je kako joj je termin poroda u siječnju, a otkrila je i spol bebe.

- Ako sve bude u redu, u siječnju ću roditi djevojčicu. Lara je već dugo željela brata ili sestru, presretna sam što će joj se ta želja uskoro ostvariti - izjavila je 36-godišnja glumica. Tko je otac prinove glumica ne želi otkriti, a turski mediji nagađaju kako se radi o glumcu Çağlaru Ertuğrulu s kojim se Meryem povezivalo zadnjih nekoliko mjeseci, ali ni glumac ni glumica o tome nisu pričali u javnosti. Ovoj glumici uloga Hurem priskrbila je slavu, ali dovela je i do ruba psihičkog sloma i zato se na neko vrijeme povukla iz javnosti.

Prolazila je i kroz privatnu dramu jer je njezin bivši Can Ates htio da Meryem pobaci kada je saznao da je trudna i to je Meryem dovelo do živčanog sloma. Kći Lara, kojoj je sada šest godine vratila joj je vjeru u život i Meryem se oporavila nakon svih nevolja i opet vratila glumi. Meryem je prije dvije godina ljetovala u Dubrovniku tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva i na Stradunu se fotografirala u dresu Vatrenih te je otkrila kako ima hrvatske korijene.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
05:01 04.09.2020.

Odlična glumica...prelijepa žena...baš mi paše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije