Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sasvim druga osoba

Paparazzi su seksi TV zvijezdu snimili u neprepoznatljivom izdanju: To nisam ja!

Foto: profimedia
1/9
03.09.2020.
u 14:30

Televizijska zvijezda i pjevačica Aubrey O'Day na svom Instagramu objavljuje fotografije na kojima je uvijek u seksi izdanju, a sada je snimljena u šetnji sa psima i izgleda sasvim drukčije.

Mediji u Americi objavili su fotografije na kojima je, tvrde, Aubrey O'Day, američka televizijska zvijezda i pjevačica. Na tim fotografijama nije nimalo nalik na ono što ova 36-godišnjakinja objavljuje na svojim društvenim mrežama. Njezin Instagram profil vrvi seksi fotografijama i teško je povjerovati kako je žena koja je u šetnji sa svojim psima na objavljenim paparazzo fotografijama upravo Aubrey. Kada je Daily Mail objavio te fotografije, mnogi su zaključili kako je ovo još jedan primjer kako mnogi na društvenim mrežama lažu i objavljuju fotografije koje su uredili u Photoshopu i na kojima izgledaju mršavije, bez bora, celulita....

Foto: Instagram screenshot

Prije nešto više od desetak dana Aubrey je objavila oglas za aplikaciju za vježbanje i pohvalila se svojim rezultatima i zato je ova fotografija na kojoj je u bucmastom izdanju mnoge ostavila u šoku. Fotografi tvrde kako nema spora da je riječ o Aubrey jer žena na fotografiji ima iste tetovaže kao i televizijska zvijezda i pjevačica. Uskoro se putem svojih društvenih mreža oglasila 36-godišnja Aubrey i objavila je fotografiju na kojoj je u crnom kupaćem kostimu i u ruci drži papirić na kojem piše datum s kraja kolovoza kojim je htjela dokazati kako ona nije žena s paparazzo fotografija i kako još uvijek izgleda izazovno, baš kao i na fotkama koje objavljuje na svom profilu na Instagramu.

"Ne mogu vjerovati što su ljudi sve spremni napraviti za klikove. I ne mogu vjerovati da je mom odvjetniku bila potrebna fotografija na kojoj držim papir s datumom i objašnjavam da sam to ja", napisala je uzrujana Aubrey.

Ključne riječi

Komentara 4

BE
belototo
15:16 03.09.2020.

jesus fucking christ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije