Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudan jelovnik

Trudnoj Jessici Simpson novo je omiljeno jelo posoljena dinja

jessica simpson
Pixsell
09.11.2011.
u 14:23

Glumici i pjevačici više ne odgovara okus pizze jer su joj joj sada draže kobimbinacije slatko-slanih okusa

Otkako je trudna, Jessica Simpson na svom jelovniku ima najčudnije kombinacije jela. Pjevačica i glumica sa zaručnikom Ericom Johnsonom očekuje prvo dijete, a za časopis People kazala je da u trudnoći najviše uživa jesti posoljeno voće.

– Pizza mi više nije ukusna kao što mi je bila prije. Sada je dinja moje omiljeno jelo, a obavezno je solim. Ne znam koliko je to zdravo, ali trenutačno mi odgovaraju jedino takve kombinacije slatkog i slanog – objasnila je 31-godišnjakinja. Jessica je otkrila da će roditi djevojčicu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Hrvatski vukodlak
Hrvatski vukodlak
17:34 09.11.2011.

Jessica,ne brini.Neki dinju jedu i s pršutom.Tvoje tijelo najbolje zna što mu sada treba...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije