Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika tuga

Tragičan događaj koji je spojio Jennifer Aniston i njezinog bivšeg muža

Foto: Charles Guerin-Morgan Dessalles/Press Association/PIXSELL
1/6
29.07.2019.
u 20:17

Riječi potpore bivšim supružnicima stižu sa svih strana, uz ohrabrenje da je Dolly sada na boljem mjestu.

Jennifer Aniston i Justin Theroux danas su se oprostili od vrlo bliskog člana svoje obitelji, psa Dolly.

Bivši par, koji se razišao 2017. godine, ponovno se našao nakon što ih je njihov mješanac ovčar zauvijek napustio. U objavi koju je Justin stavio na društvene mreže, nalazi se nekoliko dirljivih fotografija psa, ali i ona na kojoj se za ruke drži s bivšom suprugom, Jennifer Aniston, piše The Sun.

- Večeras, u sumrak, nakon herojske borbe...naš najodaniji član obitelji i zaštitnik, Dolly A. položila je svoj mač i štit. Bila je okružena cijelom svojom obitelji, piše ispod fotografija.

Foto: imdb

- Onaj koji nikad ne napušta, onaj koji se nikada ne pokaže nezahvalan... je pas - vjeran i iskren, čak i u smrti, citirao je Georgea Vesta, da pokaže svoju privrženost zajedničkom ljubimcu.

Počivaj u miru Dolly, završio je Justin apelirajući na to da ljudi posvoje psa, upravo onako kako su to napravili on i Aniston. Riječi potpore bivšim supružnicima stižu sa svih strana, uz ohrabrenje da je Dolly sada na boljem mjestu.

Komentara 5

Avatar Zgubider.
Zgubider.
22:17 29.07.2019.

"...Riječi potpore bivšim supružnicima stižu sa svih strana, uz ohrabrenje da je Dolly sada na boljem mjestu...."___Čitam i ne vjerujem što čitam...

VK
vječni krojf
08:51 01.08.2019.

Strašno jako volim životinje i sam drzim pse.Kako to biva psi isto imaju svoj vijek življenja, i bilo mi je uvijek žao kada je koji uginuo,ali pisati da se desila tragedija i šta znam šta još je pretjerano i nijee za novine kao što je VL.

LI
liliZG
11:56 30.07.2019.

"Tragičan događaj...."???????... stvarno???? ne umanjujući vrijednost kućnih ljubimaca, zar ipak ???? tragedija? nije li to malo prejaka riječ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije