Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na meti kolega

Brad Pitt napao Leonarda DiCaprija: 'Zar se nisi mogao stisnuti?'

Foto: Dave Bedrosian/DPA/PIXSELL
1/6
19.07.2019.
u 09:32

Za mjesec dana očekuje se dolazak novog filma 'Bilo jednom…u Hollywoodu', redatelja Quentina Tarantina, u kojem glavne uloge imaju Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie.

Je li Jack mogao stati na vrata i preživjeti potonuće Titanica, pitanje je koje još uvijek muči ljubitelje Oscarom nagrađenog filma o jednoj o najljepših ljubavnih i najtužnijih priča ikad.

Rasprave o toj sceni dovele su do brojnih teorija, a u nedavnom intervjuu za MTV Brad Pitt mu je postavio pitanje koje muči i poznatog glumca.

"Zar se nisi mogao stisnuti?" čudio se Brad, zajedno s novinarom i glumicom Margot Robbie.

Kroz smijeh su nastavili podbadati DiCaprija, a njegov odgovor bio je vrlo jednostavan.

"Nemam komentara", rekao im je i izazvao smijeh kod svih. I Margot je imala pitanje za slavnog Oscarovca o takozvanoj kontroverznoj situaciji.

"Jesi li im spomenuo nešto poput: 'Mogli bi napraviti veća vrata?'" zezala ga je lijepa glumica. Kroz smijeh joj je samo ponovio kako nema komentara na to. Na sporno pitanje još prije su svoje odgovore dali i Leonardova kolegica i prijateljica Kate Winslet i redatelj "Titanica", James Cameron.

"Pročitaš 147 stranica scenarija u kojem piše da će Jack sići s plutajućih vrata i dati svoje mjesto Rose tako da ona može preživjeti. Jednostavno je, možete raditi analize scene koliko god hoćete", Cameron je objasnio. Winslet je ipak bila nešto direktnija.

"Mislim da smo oboje mogli stati i spasiti se", rekla je prilikom gostovanja u showu Jimmyja Kimmela.

Za mjesec dana očekuje se dolazak novog filma "Bilo jednom…u Hollywoodu", redatelja Quentina Tarantina, u kojem glavne uloge imaju Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie.

Komentara 1

Avatar Apsalar
Apsalar
11:27 19.07.2019.

Pa je.. moga je leć na nju... nije da "to" nisu radili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije