Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku

Tončica Čeljuska iznenadila pratitelje, pokazala kako je izgledala prije više od 30 godina

Foto: HRT screenshot
1/6
17.12.2020.
u 17:10

Uz fotku je napisala i kratki status: 'djevojka iz moga kraja', ali i dodala da je nastala 1989. Ubrzo su počeli stizati lajkovi i komentari, a komplimenata definitivno nije nedostajalo.

HRT-ova urednica i voditeljica, Tončica Čeljuska oduševila je pratitelje na društvenim mrežama objavivši fotografiju staru više od 30 godina. Uz fotku je napisala i kratki status: 'djevojka iz moga kraja', ali i dodala da je nastala 1989.

Ubrzo su počeli stizati lajkovi i komentari, a komplimenata definitivno nije nedostajalo. 

Foto: Instagram screenshot

'Uvijek taj prepoznatljiv pogled, prekrasna fotka i model', 'Uvijek si bila posebna', 'Lijepa, ali sada još ljepša', samo su neki od komentara koji su joj uputili pratitelji. 

Podsjetimo, nakon što se nedavno u HRT-ovoj emisiji ''U svom filmu''  urednica i voditeljica  Čeljuska pojavila u haljini boje fuksije, brzo je postala glavna tema komentara na društvenim mrežama. Dok su jedni hvalili njezin modni odabir, drugi su bili oprečnog mišljenja, a kasnije se o cijeloj situaciji oglasila i Tončica

– Konkretno sam odlučila odjenuti tu haljinu jer mi se svidjela boja i odlično se uklopila u scenografiju. Kada sam sjela, haljina je otkrila možda koji centimetar više nego što sam očekivala, ali ne vidim da je to toliki problem i takva tema. Mene osobno više zanima sadržaj emisije i uvijek sam na to fokusirana. No dobro, ukusi su različiti pa vidim da se mnogima styling dopao, dok ga drugi osporavaju. S druge strane, ova situacija je nešto čemu su samo žene izložene – komentiranje dekoltea, svakog kilograma više ili manje, svake nove bore, bez obzira na to što radiš i kako radiš. Muškarci su toga pošteđeni, nikad nećete pročitati tekst o tome kako je izgledao ovaj ili onaj na javnoj sceni – kazala nam je urednica i voditeljica. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
zagi101
19:14 17.12.2020.

bez obzira kolko ima god al ipak bih proveo noć s njom

ZO
zoranos
18:29 17.12.2020.

Lady D?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije