Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRILA DETALJE

Nakon komentara o minici, Uršula Tolj progovorila o ljubavi nakon razvoda

Foto: Dario Njavro/HRT
1/8
17.12.2020.
u 15:11

Televizijska urednica, voditeljica i spisateljica Uršula Tolj nedavno se našla pod povećalom javnosti nakon što su društvenim mrežama počeli kružiti komentari o outfitu kojeg je odabrala za vođenje jedne emisije.

Riječanka koju više od dva desetljeća gledamo nasmijanu na HRT-u, Uršula Tolj nedavno je u emisiji "Kod nas doma" odjenula minicu, a društvene mreže preplavili su komentari o odabiru outfita. Dok su jedni isticali da je to neprimjereno, drugi nisu vidjeli problem u tome što je voditeljica odlučila odjenuti kratku suknju.

- Malo je reći iznenađena, nisam mogla vjerovati da jedna minica, koju i inače nerijetko nosim u svojim emisijama, može izazvati takvu lavinu. A to da mi imamo baš o svemu mišljenje, to nije novost. Ajde, bar taj vikend glavna tema nije bila korona - kazala je za Slobodnu Dalmaciju dodavši da neće nikome ništa poručiti jer svatko ima svoju glavu te pravo na mišljenje.

- Nikome nije svejedno kad iz nečijeg komentara osjetiš mržnju i osjetiš se napadnutim, ali dobila sam toliko pozitivnih i lijepih poruka, ne samo iz Hrvatske, i što je najvažnije – ne samo vezane uz izgled, nego je tu bila jako puno pohvala mog rada i emisije, da sam na kraju bila sretna - govori 47-godišnja voditeljica koja smatra da njezin najveći adut nisu noge, već osmijeh.

O estetskim zahvatima isto ima mišljenje - pomalo ih se boji i nikad ne bi ništa uštrcavala što nije potpuno prirodno. Osim toga, otvoreno je progovorila i o ljubavnom statusu.

-  Ljubila sam, ali ne pod svjetlima reflektora. Bila sam u dužoj vezi, no zbog djece i te osobe nisam to pokazivala javno - kratko je odgovorila nasmijana plavuša.

Foto: HRT screenshot

Podsjetimo, u HRT-ovoj emisiji "Kod nas doma" voditeljica Uršula Tolj ugostila je glazbenika Andreja Bašu koji je proslavio 50 godina stvaralaštva. Nakon emisije na društvenim mrežama komentari su se uglavnom odnosili na modni odabir HRT-ove voditeljice i pitali su se je li haljina ovakve dužine primjerena za javnu televiziju. Mnogi su napisali kako je haljina možda prekratka i savjetovali su voditeljici neki drugi odabir sljedeći put. 

Nakon napisanih kritika oglasila se i Uršula Tolj i na Instagramu napisala: - Mala plava haljina izazvala je više pozornosti od male crne. #čudnavremena Hvala vam na svim porukama, osjećam se kao da sam osvojila neku medalju...a ono samo #minica #malaplavahaljina. 

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

TO
toplohladno
16:41 17.12.2020.

Uršula je dobra novinarka ,simpatična i odlično izgleda .. Samo tako treba nastaviti .. komu smeta ,neka ne gleda !

DU
Duslikr
16:01 17.12.2020.

A kako drugačije maknuti koronu sa trona medijskog, nego još većim šokom na mali mozak😂

Avatar rubinet
rubinet
16:37 17.12.2020.

Izgleda kako Dotičnica ne shvaća u čemu je prijepor.. Nitko nije protiv skraćenice /minice/,ali tad treba znati kako sjesti i kako držati noge . Dotičnica mora odlučiti: Želi li oponašati Sharon Stone ili biti sofisticirana dama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije