Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlično se snašla

Stigle fotke Kolinde Grabar-Kitarović na setu hit-serije, na jedan je dan postala prava glumica

Foto: Dnevnik.hr
1/5
17.12.2020.
u 13:32

Datum epizode u kojoj se pojavljuje bivša predsjednica još uvijek nije poznat, no Nova TV najavljuje da će biti uskoro.

Početkom mjeseca počelo se pričati o glumačkom angažmanu bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović na Novoj TV, no tada se samo špekuliralo da je riječ o njihovoj hit-seriji ''Dar Mar''. Radnja serije ''Dar Mar'' odvija se u 2019. godini, kada je Kolinda bila aktualna predsjednica države, a direktorica produkcije Nove TV Sanja Tucman objasnila je kako je došlo do suradnje, piše Dnevnik.hr. 

Foto: Dnevnik.hr

"Uvijek nastojimo biti inovativni, autentični te smo zahvalni na prilici što smo uspjeli ostvariti ovu suradnju i snimiti bivšu predsjednicu u cameo ulozi u seriji ''Dar Mar''' Scenaristički nam se nametnula ideja kako bi bilo jako zanimljivo dovesti i bivšu predsjednicu umjesto da tražimo glumicu koja bi je mogla utjeloviti", kazala Tucman i dodala da je produkcija jako zadovoljna Kolindinim angažmanom te da se, s obzirom da nema glumačkog iskustva, odlično snašla. 

Foto: Dnevnik.hr

"Oduševljeni smo njezinom karizmom koju je ovaj put umjesto u političke svrhe iskoristila ispred naših kamera. Moram priznati da je napravila pravi dar-mar kročivši na naš set, a da će i gledatelji biti oduševljeni ovim njezinim glumačkim izletom, kao i brojnim iznenađenjima koje još pripremamo", kazala je.

Datum epizode u kojoj se pojavljuje bivša predsjednica još uvijek nije poznat, no Nova TV najavljuje da će biti uskoro. 

Foto: Dnevnik.hr

Komentara 15

TM
trade_mark
13:52 17.12.2020.

šta postala glumica na jedan dan. pa gospođa je glumila pet godina.

HE
Hejterkojimrzisve
14:19 17.12.2020.

5 godina je trenirala za glumicu. Sad ima iskustva, ali ja je ne cu gledati. Organski je jenostavno ne podnosim i to je to.

MA
Majkomoja
14:29 17.12.2020.

Glumica bila glumica ostala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije