Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajnovita Emina

Tko je zanosna sestra Meline Džinović? Glumila u Harisovom spotu i bogato se udala

Beograd: Tamara Vučić podržala je Lepu Brenu na promociji kolekcije Lady B
Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
1/6
09.04.2024.
u 10:52

Melina Džinović proteklih je tjedana u centru pažnje zbog razvoda s Harisom Džinovićem, a u javnosti je procurila fotografija njene zgodne sestre. Osim toga, prisjetili smo se i toga da je glumila u Harisovom video spotu za kultnu pjesmu "Pariške kapije".

Posljednjih dana obitelj Džinović našla se pred znatiželjnim objektivom javnosti. Naime, njezin najpoznatiji član, pjevač Haris Džinović (72) razveo se od supruge, modne stilistice Meline. Sudeći po brojnim izjavama koje je folker dao u javnosti, bračnom brodolomu kumovao je ženin buran privatni život. Melina godinama svoju privatnost vješto krije, a sad su mediji došli u posjed fotografija na kojima ju se može vidjeti u društvu sestre.

O tajnovitoj Emini javnost zna još i manje nego o aktualnoj Melini. Prema medijskim napisima, ona već godinama živi u Turskoj sa suprugom i kćerkom, a njezin muž jedan je od najuglednijih istanbulskih preduzetnika. Na prvi pogled njih dvije nemaju uočljivih fizičkih sličnosti. Dok je Melina privlačna plavuša, Emina je zanosna brineta. Sestre su samo jednom fotografirane zajedno u javnosti i to na koncertu Harisa Džinovića. Fotografiju možete pogledati ovdje.

Zanimljivo je i to da je atraktivna Emina glumila i u Harisovom video spotu uza legendarnu pjesmu "Pariške kapije". Na novinarsko pitanje zašto se Melina nije pojavila u spotu za kultnu pjesmu, on je odgovorio: - Svidjela se njoj uloga, kao i svakoj ženi koja bi trebala ostaviti muža. Ali oboje smo se složili da bi njeno pojavljivanje u spotu bilo potpuno suvišno, pa smo odustali od te ideje. Kad budemo bili bračni par Angelina Jolie i Brad Pitt glumit ćemo u spotovima zajedno - kazao je svojevremeno Haris Džinović. 

 

 

 

 

FOTO Haris Džinović obrušio se na bivšu ženu: 'Sa sinom se nije čula mjesec i pol dana'

Beograd: Tamara Vučić podržala je Lepu Brenu na promociji kolekcije Lady B
1/23

 

Prizor s fotografije datira iz 2019. godine, a na osnovu njega može se zaključiti Melina i Emina dijele ukus za modu. Melina je obukla crvenu svečanu haljinu sa istaknutim dekolteom, dok je Emina zasjala u dvodijelnoj svjetlucavoj haljini. Lijepo uređene sestre iz prvog reda promatraju nastup bosanskohercegovačkog kompozitora. Nekoliko godina kasnije, stilistica i pjevač odlučili su staviti točku nakon više od 20 godina ljubavi i braka kojeg su sklopili 2014. u romantičnom ambijentu Dubrovnika.

Bivši supružnici zajedno imaju dvoje djece, sina Kana i kćer Džinu, a Haris je za medije otkrio kako Melina već neko vrijeme ne razgovara s vlastitim sinom. Bivša supruga Harisa Džinovića imala je revije širom svijeta, a njezine kreacije nosile su Sofía Vergara, Mariah Carey, Pamela Anderson, Jennifer Lopez i mnoge druge svjetske face. Rodila se u Bihaću, a posao vodi iz Srbije.

 

VEZANI ČLANCI:

 

 

Podsjetimo, Melina Džinović je navodno sinoć upala u kuću bivšeg supruga Harisa Džinovića, zbog čega je on pozvao policiju. Kako pišu srpski mediji, Haris je nakon toga završio na policiji, gdje se zadržao satima, a ispred ga je čekao sin Kan. Naime, nakon što je Haris sinoć pozvao policiju jer mu je Melina upala u dom, ona im je rekla kako ju glazbenik maltretira. Policija je Džinoviću privremeno, potom, oduzela pištolj koji je imao u kući. Bez obzira na to što za taj pištolj ima dozvolu. Srpski mediji navode i da je Melina prošla pored policijske postaje.

U Džinovićevu obranu stala je kolegica Vesna Đogani: - Ja sam u timu koji navija za Harisa Džinovića. Jako mi ga je žao jer je jako ružno sve ovo što je Melina napravila. Mi to znamo već od prije iz salona u koji je dolazila. Baš je bila grozna, pričala je naveliko što sve radi. Svima se hvalila što je radila, mi smo bili u šoku. Baš je bilo grozno, a sve sam to komentirala i s prijateljicom te suprugom Đoletom. Htjela sam sve reći Harisu, ali Đole mi nije dopustio, rekao mi je da se ne miješam u njihov brak - izjavila je pjevačica. 

 

VIDEO: William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije