Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gypsy Rose Blanchard

Razvodi se žena koja je u zatvoru bila zbog ubojstva majke! Na slobodi postala zvijezda Tik Tok-a

Foto: Profimedia
1/3
03.04.2024.
u 14:26

Otvorila je profile na svim platformama, pa su zainteresirani pratitelji mogli vidjeti što sada radi i kako izgleda, a najviše je pratitelja bila skupila na TikToku. Tada je otkrila i da se u zatvoru udala za Ryana Scotta Andersona, s kojim se povezala preko pisama. Ipak, čini se da ljubav nije potrajala nakon što je Gypsy izašla iz zatvora i sada, pišu američi mediji, se razvode.

Gypsy Rose Blanchard žrtva je zlostavljanja koja je osuđena za ubojstvo majke. Prijevremeno je bila puštena iz zatvora kako bi 2024. godinu započela kao slobodna žena. Nakon što je puštena iz zatvora, zbog toga što je priča o njenom životu mnogima bila poznata iz dokumentaraca, igrane serije, te showa Dr. Phil čiji voditelj Phil McGraw ju je intervjuirao dok je još bila u zatvoru. Prve dane slobode provela je na društvenim mrežama. Otvorila je profile na svim platformama, pa su zainteresirani pratitelji mogli vidjeti što sada radi i kako izgleda, a najviše je pratitelja bila skupila na TikToku. Tada je otkrila i da se u zatvoru udala za Ryana Scotta Andersona, s kojim se povezala preko pisama. 
Ipak, čini se da ljubav nije potrajala nakon što je Gypsy izašla iz zatvora i sada, pišu američi mediji, se razvode. 

Foto: Profimedia

"Ljudi su me pitali što se događa u mom životu. Nažalost, suprug i ja smo u procesu razvoda pa sam se preselila u kuću svojih roditelja. Imam podršku obitelji i prijatelja koji će mi pomoći da lakše prođem kroz ovo. Treba mi vremena da pronađem sama sebe", rekla je. 

GALERIJA Pogledajte kako se Severina mijenjala kroz godine

1/72

Blanchard je odobreno uvjetno puštanje na slobodu tri godine prije roka. Osuđena je na 10 godina zatvora zbog svoje uloge u ubojstvu nasilne majke, Clauddine “Dee Dee” Blanchard koju je nožem nasmrt izbo tadašnji dečko Gypsy Rose Blanchard, Nicholas Godejohn. Vjeruje se da je Gypsy posredno bila žrtva Munchhausenova sindroma bližnjih, psihološkog poremećaja u kojem skrbnik stvori iluziju da je osoba o kojoj se brine bolesna kako bi dobio pozornost, izvijestio je Springfield News-Leader. Gypsy Rose opisala je kako ju je majka tijekom života vodila liječnicima da je liječe od raznih bolesti, uključujući leukemiju i mišićnu distrofiju, koje zapravo nikada nije imala. Gypsy Rose opisala je kako ju je majka prisilila da koristi i invalidska kolica i spremnik kisika iako joj nije bilo potrebno ni jedno ni drugo. Liječnicima je rekla da boluje od raka, epilepsije, oštećenja vida, sluha, mišićne distrofije, kvadriplegije i još mnogo toga.

VEZANI ČLANCI:

 Inače, Gypsy Rose Blanchard i njezin tadašnji dečko Nicholas Godejohn uhićeni su 2015. u vezi s ubojstvom Blanchardine majke Dee Dee Blanchard, koja je pronađena nasmrt izbodena u svom domu u Springfieldu, u Missouriju. Tijekom suđenja Gypsy Rose Blanchard priznala je da je organizirala da Godejohn otputuje u obiteljski dom u Springfieldu kako bi ubio njezinu majku. Nakon ubojstva par je otputovao u Godejohnov dom u Wisconsinu, gdje su uhićeni nekoliko dana kasnije.
UZ to što je prisilila svoju kćer da rabi invalidska kolica i spremnik kisika, iako joj ništa od toga nije bilo potrebno, Dee Dee Blanchard svojoj je kćeri obrijala glavu i tjerala je da jede kroz cjevčicu za hranjenje. Nakon uragana Katrina, majka i kći preselile su se u Auroru, u Missouriju, gdje je Dee Dee Blanchard rekla liječnicima da je uragan uništio medicinsku dokumentaciju njezine bolesne kćeri.

GALERIJA Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

Neki su liječnici odbacili tvrdnje Dee Dee Blanchard o raznim bolestima njezine kćeri. Dr. Bernardo Flasterstein, neurolog iz Missourija, počeo je sumnjati u tvrdnju Dee Dee Blanchard da je njezinoj kćeri dijagnosticirana mišićna distrofija u Louisiani kada nije primijetio abnormalnosti u njezinim MRI i krvnim pretragama. Flasterstein je kontaktirao liječnike Gypsy Rose Blanchard u Louisiani i doznao da je biopsija mišića za testiranje na MS bila negativna.
Nicholas Godejohn osuđen je za ubojstvo prvog stupnja na doživotni zatvor nakon što se prvo izjasnio da nije kriv. Na smrt je izbo Dee Dee Blanchard, dok se Gypsy Rose Blanchard skrivala u kupaonici. Gypsy Rose Blanchard sklopila je dogovor s tužiteljem okruga Greene Danom Pattersonom, koji je uzeo u obzir zlostavljanje koje je pretrpjela od svoje majke. Priznala je krivnju za ubojstvo drugog stupnja i osuđena je na 10 godina zatvora.

VIDEO William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije