Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna ela

Tko je djevojka koja se izvija uz Grubnića? 'Zajedno provodimo dane i noći'

Foto: Instagram
1/4
06.03.2019.
u 20:40

Marko Grubnić proteklih dana sve više vremena provodi uz samozatajnu Elu koju je sada konačno odlučio predstaviti javnosti.

Stilist Marko Grubnić sve više vremena provodi uz atraktivnu brinetu. Njeno ime je Ela Vuković, a s Markom ju je spojio show 'Ples sa zvijezdama' koji uskoro kreće na Novoj TV. Profesionalna plesačica Marku trenutno pomaže savladati plesne korake, a hoće li njihov trud i rad uroditi plodom saznat ćemo uskoro.

Svoju partnericu Marko je predstavio i svojim Instagram pratiteljima. - Pažnja, Pažnja... Dragi moji Insta prijatelji, uskoro počinje Ples sa zvijezdama. Velika mi je čast i zadovoljstvo predstaviti Vam svoju plesnu partnericu... Ova lijepa, mlada i rasplesana dama zove se Ela Vuković. Zajedno provodimo dane, jutra, noći... Plešemo, trudimo se, ona me uči, muči se sa mnom, ima konjske živce... Hahahaha... Ugl, ja sam jako sretan i zahvalan jer sam dobio sjajnu mentoricu koja me uči nevjerojatnim stvarima. Jedva čekam da Vam se predstavimo, zaplešemo i da Vam prenesemo našu emociju "for real" u Live emisijama - najavio je Marko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Ispod objave odmah zaredali komentari podrške, a neki od komentatora Marku i Eli poručili su da ih već vide u finalu.

Pogledajte i koji su poznati glumci i voditelji umrli na snimanju.

Komentara 16

GR
gragakarlovac
23:30 06.03.2019.

Hrvatski Gay Lifestyle 2019!

Avatar Mile voli disko
Mile voli disko
20:55 06.03.2019.

Tko je Grubnić?

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
00:20 07.03.2019.

Draga Ela ništa se ne brini jer ti se ništa ne može dogoditi sve dok si u Markovim rukama 😂💋

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije