Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI PAR

Tko je bivša supruga Harisa Džinovića? Stoji iza modnog brenda koji obožava i Jennifer Lopez

Dolazak uzvanika na proslavu Severininog 50. rođendana u klubu Mint
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/14
08.03.2024.
u 07:45

Ljubavna priča glazbenika i 30 godina mlađe modne dizajnerice koja stoji iza modnog brenda Hamel počela je 2002. godine. Ovu vezu Melinini roditelji nisu odobravali na početku zbog velike razlike u godinama između nje i Harisa, ali kada su doznali da će dobiti unuku, popustili su i dali svoj blagoslov ovoj vezi

Obožavatelje poznatog pjevača Harisa Džinovića (72) iznenadila je vijest da se razvodi od supruge Meline (42) s kojom je bio od 2002. godine, a od 2014. godine bili su u braku u kojem su dobili sina i kćer. Kada se pročulo za njihov razvod, par se nije oglašavao, a njihovi prijatelji tvrdili su kako je riječ o sporazumnom razvodu, a glazbenik je jučer prvi put otvoreno pričao o razvodu i dao je naslutiti kako je razvod pokrenula njegova bivša supruga, a ne on.

– Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju.. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji dozna. Kažu ljudi da je razvod poslije smrti najteža stvar.. Ja bih to malo demantirao. Pa fino, ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom – izjavio je poznati pjevač koji je sinoć nastupio u zagrebačkom klubu Mint. Melina se zasad nije oglašavala o njihovu razvodu. Ljubavna priča glazbenika i 30 godina mlađe modne dizajnerice koja stoji iza modnog brenda Hamel počela je 2002. godine. Ovu vezu Melinini roditelji nisu odobravali na početku zbog velike razlike u godinama između nje i Harisa, ali kada su doznali da će dobiti unuku, popustili su i dali svoj blagoslov ovoj vezi. 

– Moram reći, kad smo se Hari i ja upoznali, rekao mi je da sam prva žena koju nije morao čekati da se spremi toliko dugo da popije pola boce viskija – rekla je Melina u jednom intervju kada je govorila o njihovoj ljubavi. Par se upoznao dok je Melina bila na trećoj godini fakulteta. 

VEZANI ČLANCI

– Melina i ja upoznali smo se u Sarajevu. Sve je to bilo spontano, jednostavno se dogodilo. Za sada nam dobro ide, a što će biti poslije, vidjet ćemo. Sve je krenulo iz avanture. Ni ona ni ja nismo se ovome nadali. Nitko ne zna hoće Ii baš to biti priča za cijeli život – rekao je Džinović u jednom intervjuu. Melina je rekla kako do susreta s pjevačem nije pomišljala na udaju i bila je koncentrirana na školovanje, ispite i putovanja te druženje s prijateljima. 

Dolazak uzvanika na proslavu Severininog 50. rođendana u klubu Mint
1/10

–  Prekretnica se dogodila kad sam imala 22 godine, kad sam se udala za njega i rodila djecu. Danas živim slobodan život, bez ikakvih zabrana. Harija uvijek pitam za sve, pa čak i mogu li izaći, što je njemu smiješno. Vodim život kakav mi je on omogućio i to čovjek može samo poželjeti – izjavila je Melina u jednom intervju.  No ova bračna idila očito je narušena i popularni par se razvodi. Tijekom braka s Harisom Melina je izgradila i uspješnu karijeru modne dizajnerice.

Prije osam godina Melina je svoju prvu modnu kolekciju predstavila publici u Beogradu, a uskoro se probila i u Hollywoodu nakon što je svoj brend predstavila na tjednu mode u Miami Beachu. Njezine kreacije postale su pravi hit među zvijezdama Hollywooda pa su tako njezine haljine nosile i Jennifer Lopez, Sharon Stone, Sofia Vergara i brojne druge glumice. 

VIDEO Gdje je danas Stefany Hohnjec? Okrenula se vjeri, a suprug joj završio u pritvoru

Komentara 1

Avatar southman
southman
08:45 08.03.2024.

Dobro je i trajalo. Realno je bilo da pukne prije 10g.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije