Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jaka konkurencija

Tko ima hit godine? Uskoro dodjela nagrade Cesarica

Foto: Privatna arhiva
1/32
18.01.2024.
u 10:13

25. siječnja od 21 sat s prijenosom uživo na HRT2 kreće dodjela nagrade Cesarica koja je postala jedna od poželjnijih među domaćim izvođačima.

Idući četvrtak, 25. siječnja od 21 sat s prijenosom uživo na HRT2 kreće dodjela nagrade Cesarica koja je postala jedna od poželjnijih među domaćim izvođačima. U HoB-u (bivša City Plaza Zagreb) će se okupiti najpopularnija glazbena imena – izvođači, autori, producenti… Ljudi koji su svojim autorskim radom ostavili trag na glazbenoj sceni 2023. godine. 

Dobitnici Cesarice za mjesečne hitove već su poznati – njih 12, a u četvrtak, 25. siječnja stat će na crveni tepih gala dodjele i saznati tko od njih odnosi kući najprestižniju nagradu – onu za Hit godine. Marko Bošnjak, Let 3, Tony Cetinski, Prljavo Kazalište, Grše, Vojko V, Petar Grašo & Nina Badrić, Jelena Rozga, Damir Kedžo, Z++, Marko Škugor & Danijela Martinović i Miach feat. Grše – u borbi za Hit godine!

 

VEZANI ČLANCI: 


Očekuje nas svakako uzbudljiva večer prepuna izvedbi uživo nagrađenih pjesama, reportaža sa spektakularnih koncerata i još nagrada! Uz nagradu za Hit autora koja će pripasti autorici ili autoru s najviše nagrađenih pjesama protekle godine, dodijelit će se i nagrada koja se prvi put dodijelila prošle godine, a to je Cesarica Bestseller.

Ova je nagrada prošle godine pripala Petru Graši, kao izvođaču koji je u 2022. godini ostvario najveću prodaju koncertnih ulaznica, po evidenciji HDS ZAMP-a za komercijalna glazbena događanja u Republici Hrvatskoj. Kome će pripasti ove godine, saznat ćemo 25. siječnja!

 

VIDEO: Favorit Dore Baby Lasagna upao je na Doru kao zamjena: 'A jooj, u što se uvali' 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije