Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlučno

Pokos pokazala kako joj pudraju dekolte pa izjavila: 'Još uvijek se mogu razgolititi, sve je na meni prirodno'

Foto: Marko Grubišić
1/13
18.01.2024.
u 09:30

Rekla je također da se ne vraća u Hrvatsku niti na glazbenu scenu, ali da uvijek rado gostuje na ovakvim projektima

Još nas malo dijeli do spektakla u Areni u Zagrebu, koncerta koji će na jednom mjestu okupiti sve izvođače koji su žarili i palili scenom 90-ih godina. U Areni će tako 9. veljače nastupiti ET, Colonia, Senna M, Minea, I Bee, Ella, Karma, Sandi, Alka Vuica, Šajeta, Vlatka Pokos, Mirjana (ex Mandi), Ilan Kabiljo, Denis & Denis, Vatrogasci, Dreletronic, Simplicia te Albina i grupa Groovetastic kao članovi nove dance scene. 

Bivša pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos sada se na svom Instagram profilu osvrnula na taj nastup i izjavila: 

VEZANI ČLANCI

- Mediji se čude što ću nastupiti u Areni Zagreb. Iako sam, bez lažne skromnosti, jedna od ikona tog vremena! 'Metak' i 'Ne tražim ništa' bili su mega hitovi i ponosno mogu reći da su još uvijek! - kazala je bivša pjevačica uz video na kojem joj vizažist pudra grudi. Rekla je također da se ne vraća u Hrvatsku niti na glazbenu scenu, ali da uvijek rado gostuje na ovakvim projektima te se voli vratiti u svoju domovinu jer tu ima drage prijatelje.

- Za sve one koji se zlobno pitaju mogu li se još uvijek razgolititi, imam poruku: da, mogu! Bez kompleksa, photoshopa, umjetnog nosa, napumpanih usana, grudi i umjetne kose. Bez botoksa i filera. Sve je na meni prirodno i autentično. Pokoja borica više i to je sve! Moja figura je još uvijek mladenačka - poručila je Pokos na Instagramu pa završila s porukom 'Voli vas vaša neshvaćena i progonjena zvjezdica'.

VIDEO Halid Bešlić žrtva je internetske prevare: 'Laž. Sve slično bit će prijavljeno'

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar R2D2
R2D2
11:50 18.01.2024.

Also Vlatkica&novinarčići skinite nam se više s glupostima kojima nas obasipate. Inače, gospođa ex radeljak uporno ima potrebu dokazivati se, pokazivati se, te ukazivati kak je pametna, prekrasna i sposobna, dok smo svi ostali u Hr zatucani primitivci.

PA
Pašić
10:11 18.01.2024.

Meni ova teta sliči na jednu recepcionerku.

AN
AnimaTor
17:45 18.01.2024.

Teta na putu u arhivu. "Najpametnija" i svima nama u republici Hrvatskoj drži predavanja kako je u "inozemstvu" bolje nego u Hrvatskoj. Pa ostani u tom "svom" inozemstvui tamo prosipaj svoju "pamet".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije