Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nina Morić

Nekad najljepša Hrvatica, danas 'mrtva nevjesta': Nasilni suprug i operacije dovele su je do ruba

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/52
18.01.2024.
u 08:00

Bivša manekenka Nina Morić nedavno je gostovala u jednoj talijanskoj emisiji, a mi smo se prisjetili njezina turbulentnog života.

Jedna od najpoznatijih i najekscentričnijih hrvatskih manekenki, 47-godišnja Nina Morić nedavno je gostovala u jednoj talijanskoj emisiji, a gledatelje je, malo je reći – iznenadila svojim izgledom. Odjenula je kreaciju zlatne boje, a pokazala je i novu zanimljivu frizuru, odnosno dugačke sitne pletenice.

Bivša se manekenka nakon hitne operacije u lipnju povukla iz javnosti, a u tom vremenu počela je i slikati, o čemu je zapravo govorila i u prijašnjem intervjuu.

– Trebali su mir i tišina da se posvetim sebi. Imala sam težak period u životu, ali s druge strane bilo je lijepo – ispričala je i naglasila kako ne želi više pričati o svojem životu.

Otkrila je da se počela baviti i slikanjem, a na spomen 20-godišnjeg sina Carlosa se rasplakala.

– Želim da moja djela pričaju umjesto mene. Moj je sin moje svjetlo u životu – ispričala je Zagrepčanka koja godinama živi u Italiji.

Na svojem Instagram profilu često zna izazvati veliku pažnju publike i medija, a tako je jednom fotografijom na kojoj je pozirala polugola, ispod fotografije i napisala: ''Prokleto točno, dobra sam u krevetu. Mogu spavati danima'', napisala je Nina Morić svojedobno na društvenoj mreži. 

"Majko moja, kakva si ti žena"; "Vrhunski izgledaš", "Spektakularno", "Jedinstvena ljepotica", "Toliko si seksi da nema živog čovjeka koji bi ti odolio", samo su neki od komentara na njezinu Instagramu. Kada je riječ o njezinu privatnom životu, u travnju prošle godine pisalo se kako ljubi Danielea Radinija Tedeschija s kojim je dijelila i romantične fotografije na Instagramu. Godine 2021. ljubila je devet godina mlađeg plastičnog kirurga Carla Galata. S vremenom je izgladila i odnos s bivšim suprugom Fabriziom Coronom, usprkos njihovu nekadašnjem turbulentnom odnosu, brojnim svađama i javnim prepirkama. 

VEZANI ČLANCI: 

Osim s bivšim suprugom, svojedobno je imala i turbulentan odnos i sa svojim sinom Carlosom, no s vremenom je mladi Talijan promijenio mišljenje o svojoj majci, dok je ranije govorio jako loše o njoj. Zavodljiva i fatalna Nina ljubila je Fabrizia 13 godina, a nakon razvoda 2014. godine Carlos je pripao ocu. Vodili su bitku za skrbništvo nad sinom, što je bivšoj manekenki izrazito teško palo. Godine 2014. otvorila je dušu talijanskim medijima te istaknula da svojeg sina Carlosa smije vidjeti samo u kontroliranim uvjetima. Fabrizio je u to vrijeme bio u zatvoru, a o Carlosu se sve vrijeme brinula baka. 

– Rekao mi je da neće biti sa mnom zbog bake koja o meni priča jako loše. Morala sam ići na test za droge i ošišali su mi 20 centimetara kose. Prezirem droge i rezultati su bili negativni. Morala sam ići i na psihijatrijsko vještačenje dvije godine i tamo su zaključili da sam divna majka, ali to nitko nije uzeo u obzir – kazala je Nina Morić svojedobno za 24 sata. U kolovozu 2018. godine oprostila je sva maltretiranja i podmetanje nogu svojem bivšem Fabriziju pa su se zajedno fotkali za naslovnu stranu magazina Chi.

– Obitelj je izvan vremena i prostora. Ona može prebroditi svaku gorčinu – kazala je tada fatalna Zagrepčanka koja više ne daje intervjue za hrvatske medije. 

1/10

Podsjetimo, Nina Morić rođena je Zagrepčanka, a u svijet mode ušla je 1995. godine te je okrunjena titulom Miss Hrvatske. U to vrijeme se probila i na europsko tržište, a svjetsku slavu stekla je sudjelovanjem u spotu Rickyja Martina 'Livin La Vida Loca'. Brineta se već tada preselila u Italiju, a s rastom popularnosti stizale su i brojne poslovne ponude i angažmanu. Čak je svojedobno uplovila i u voditeljske vode. Postala je ljubiteljica estetske medicine, a sudeći po njezinim fotografijama i danas voli filere i botoks. Publiku i medije uspjela je šokirati svojim izgledom, a talijanski su je mediji 2018. godine prozvali ''mrtvom nevjestom'' usporedivši je s likom iz crtanog filma. 

Ona nikada nije krila da se podvrgnula estetskim zahvatima te je istaknula da je za to kriv njezin bivši suprug Fabrizio Corona.

– Fabrizio mi je nabio komplekse zbog fizičkog izgleda, zato sam se toliko puta podvrgnula operacijama – iskreno je priznala neponovljiva Nina Morić. 

VIDEO: Matija Vuica: 'U tri naše posljednje minute rekla sam mu sve što sam mislila da je važno'

Komentara 7

SK
SkvikiZg
09:05 18.01.2024.

Guska, nije nikad bila svjesna da su žene sa godinama po prirodi sve ljepše i ljepše bez bilo kakvih operacija i šminke. Ako te onaj kojeg si izabrala ne prihvaća onakvu kakva jesi steraj ga u znaš već kaj.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
09:01 18.01.2024.

Omg žena, za sve joj drugi krivi. Stvarno mi žao osoba koje se pale na talijanski showbizz.

Avatar Melankolija
Melankolija
09:15 18.01.2024.

Nazalost, jos jedna koju je pojeo Milano, srecom nije nije otisla u Hollywood.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije