Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WELCOME TO HUMANOID CITY

Tinejdžerska senzacija Tokio Hotel 28. ožujka u Areni Zagreb

tokio hotel
Pixsell
23.10.2009.
u 20:18

Tokio Hotel u četiri je godine osvojio gotovo sve njemačke glazbene nagrade, a prošle godine trijumfirali su i kao najbolji novi izvođač u Americi na dodjeli nagrada MTV VMA u Los Angelesu.

Najpopularniji Nijemci u posljednjih 20 godina, grupa Tokio Hotel u sklopu turneje "Welcome to Humanoid City“ dolazi i u Zagreb. Mega-uspješni tokijevci na turneju kreću 22. veljače, a nastupit će u čak 32 grada. Koncert u zagrebačkoj Areni na rasporedu je 28. ožujka, a karte u prodaju kreću već u ponedjeljak 26. listopada.

Svoju četvrtu europsku turneju bend najavljuje kao spektakularan, posve nov i neočekivan show u najvećim gradskim arenama za koji je Tokio Hotel angažirao poznatu i cijenjenu dizajnericu u domeni avangardnog stila, Misty Buckley.

Kako bi što većem broju svojih obožavatelja dali pristup ulaznicama, bend se odlučio i za puštanje ograničenog broja ekskluzivnih ulaznica u pretprodaji preko iTunesa 23. i 24 listopada.

Njemački pop-rock sastav kojeg čine blizanci Bill i Tom Kaulitz (20), Georg Listing (22) i Gustav Schäfer (21) prvi veliki uspjeh postigao je 2005. godine s pjesmom "Durch den Monsun“ koja je osvojila prva mjesta gotovo svih glazbenih ljestvica u Njemačkoj, a nakon što su 2007. snimili i englesku verziju pjesme "Monsoon“ probili su se i u SAD-u. Dosad su izdali četiri albuma, a posljednji "Humanoid“ koji je svjetlo dana ugledao krajem rujna ove godine, snimili su na njemačkom i engleskom jeziku.

Tokio Hotel u četiri je godine osvojio gotovo sve njemačke glazbene nagrade, a prošle godine trijumfirali su i kao najbolji novi izvođač u Americi na dodjeli nagrada MTV VMA u Los Angelesu.

Gdje god krenuli, Billa, Toma, Georga i Gustava prate fanatični obožavatelji, točnije obožavateljice, a histerija koju izazivaju u zemljama poput Francuske, Italije, Španjolske, Grčke i naravno Njemačke može se usporediti s ludilom koje je vladalo za vrijeme Beatlesa.

Svoj uspjeh i slavu duguju melodičnim pjesmama čiji su tekstovi vrlo bliski mlađoj populaciji, ali i jedinstvenom izgledu. Frontmen grupe Bill Kaulitz prepoznatljiv je po svojoj dugoj crnoj kosi, tamno našminkanim očima i otkačenom rockerskom stilu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije