Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Timaritelj deva traži osobu koja osjeća malo ljubavi za njega

Foto: RTL
1/4
09.04.2018.
u 10:22

Hrvoje se bavi uzgojem autohtone hrvatske peradi, a uz nju uzgaja i svinje, konje, koze i paunove

Farmer Hrvoje Gregurić dolazi iz Donje Zdjelice koja broji 97 stanovnika i tako slovi kao najmanje naseljeno mjesto na području općine Virje, u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Hrvoje se bavi uzgojem autohtone hrvatske peradi, a uz nju uzgaja i svinje, konje, koze i paunove. Zaposlen je kao timaritelj deva u Hrvatskoj Sahari. Kako kaže, radi najljepši posao na svijetu jer su deve divlje, ali i najdivnije životinje, piše RTL.

Đurđevački pijesci zaštićeno su botaničko područje jedinstvene flore i faune te s vidljivim oblicima dina.

Hrvoje se prijavio u popularni show „Ljubav je na selu“ jer zaista želi pronaći ljubav i nada se da će naći nekoga tko osjeća, kao kaže, malo ljubavi za njega.

1/26

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije