Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Gledatelji opet tvrde: Sve je namješteno, produkcija zna tko ispada

Foto: RTL
1/5
09.04.2018.
u 09:22

Gledateljima i dalje nije jasno kako se, ni minutu nakon što je voditeljica Antonija Blaće proglasila kraj glasanja, odmah znaju rezultati.

Nakon prošlotjednog Big Brothera uživo, gledatelji su na Facebooku ovog reality showa komentirali kako je show očito namješten, a isto mišljenje zadržali su i nakon sinoćnje emisije u kojoj je show napustila Karla. 

"Upravo sam rekla da će nju izbaciti jer je nezanimljiva produkciji. A cura je posve normalna, zapravo fantastična. Namještaljka", piše u jednom od komentara s kojim se većina složila i napisala kako je ovo bilo logično i očekivano. Gledateljima i dalje nije jasno kako se, ni minutu nakon što je voditeljica Antonija Blaće proglasila kraj glasanja, odmah znaju i rezultati.

 

 

Ta brzina im je sumnjiva i uvjereni su da je sve namješteno i da iz showa izlaze kandidati za koje produkcija, a ne gledatelji, procijeni da nisu više za show. Uvjereni su kako se rezultati glasanja ne mogu znati  minutu nakon što su linije zatvorene. Kažu kako u showu ostaju kandidati za koje nitko ne glasa, poput Antonia, dok ispadaju kandidati o kojima gledatelji imaju dobro mišljenje. 

1/50

Komentara 10

Avatar 123456
123456
10:19 09.04.2018.

kojih li bolesnih nebuloza!!!

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
11:17 09.04.2018.

Dok nesto donosi novce , onda je i namjesteno .. Malo se zapitat za inteligenciju hrvatskog naroda ..

RI
rightside
10:43 09.04.2018.

haha, a neko kao mislio da to ide po telefonskim pozivima,,?)))))) da da, uzimaju lovu po pozivima ,,pa da nemaju tu lovu sutra mogu prekinut emitiranje,,)))to da tako brzo imaju tocne rezultate,mogu samo ovoj svojoj voditeljici pricat,,))))) jer ona ocito i prije zavrsetka glasovanja zna ko ide ko ne ide van,,)))))ili kako inace objasnit neke njene izjave da ne velim gafove,,)))))no ajde na svu srecu,ne trosim lovu na to, i znam da nece to jos dugo,, a onda opet mir jedno par godina,,jer ce ekipa napravit opet "internacionalni" bb dok se malo ovo muljanje zaboravi,,)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije