Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bračna idila

Tihana: Prvi put sreli smo se 1975. na Hvaru, ali tada još nije bilo vrijeme za našu ljubav

07.09.2018.
u 22:37

Uspješna modna agentica Tihana Harapin Zalepugin kaže da je u suprugu Saši pronašla snažnog muškarca koji joj i dalje imponira.

Modna agentica Tihana Harapin Zalepugin i njezin suprug, legendarni TV voditelj Saša Zalepugin proslavili su 26. godišnjicu braka.

– Tiho i lijepo obilježili smo naš dan u zagrebačkom restoranu Okrugljak kamo smo nakon naše svadbe 5. rujna otišli na ručak, i tako je ostala tradicija da našoj priči ondje nazdravljamo. Slučajno je naišla Tereza Kesovija s kojom se poznajemo godinama pa smo porazgovarali i prisjetili se nekih događaja – kaže nam uspješna 67-godišnja Zagrepčanka.

Njihovu lijepu obljetnicu obilježio je i estradni menadžer Zoran Škugor koji im je bio kum na vjenčanju, i to zajedničkom fotografijom na Facebook-profilu.

Tihana i Saša ljetuju na Hvaru, a nedavno im se ondje dogodila situacija koja je, srećom, sretno završila.

– Imali smo turbulentan dan jer je Saša pao na nogu koju je operirao lani. Srećom, prošao je samo s ogrebotinom. Kako mi je rođendan 28. rujna, proslavili smo ga ranije jer sam morala natrag u Zagreb zbog obveza s izborom za Miss Hrvatske, a Saša je uoči godišnjice došao kući. Moram reći da je sjajan s obzirom na njegovih 87 godina, sam se automobilom dovezao u Zagreb. Ponaša se kao da nema te godine – ističe Tihana. Prisjetila se i upoznavanja prije 43 godine.

– Prvi put sreli smo se 1975. na Hvaru, na modnoj manifestaciji na koju su dolazila svjetska modna imena. No tada još nekako nije bilo pravo vrijeme za našu ljubav. Sjećam se jednom da sam išla na snimanje emisije Nedjeljno popodne i da sam bila jako razočarana jer nije bilo Saše. Tek 1988. svemir se pobrinuo da se napokon spojimo. Naime, išla sam s prijateljicom na jednu večeru u restoran u središtu Zagreba, moram priznati da mi se baš i nije dalo. Saša je sjedio sam za stolom. Pogledali smo se i kao da su ti pogledi bili znak koliko se zapravo dugo čekamo. Izgledalo je kao na filmu – otkriva Tihana dodavši što je toliko oduševljava kod njezina supruga.

– Vrlo je šarmantan, nije ni čudo da je bio jako popularan u bivšoj državi, jako je emotivan i pouzdan, pametan, vrijedan. Voli i kuhati – kaže agentica koja tvrdi da je i sama jaka žena koja je u životu sve postigla sama te da je život često nije mazio. Zato je uz supruga pronašla sreću, snažnog muškarca koji joj imponira. •

Komentara 2

AE
Aedes2017
07:32 08.09.2018.

Ne baba...babuška !

ST
Stručnjak
23:30 07.09.2018.

mislio sam da je ovo lijevo nje na slici neka baba hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije