Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskrena modna agentica

Tihana Harapin Zalepugin otkrila novosti o stanju supruga Saše: 'Trenutno mi radost nije jača strana'

Stari Grad: TV voditelj Saša Zalepugin sa suprugom Tihanom
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/14
23.11.2022.
u 18:17

Legendarni televizijski voditelj Saša Zalepugin (91) je sredinom listopada imao moždani udar i još uvijek se nalazi na liječenju.

Modna agentica Tihana Harapin Zalepugin (71) bila je na svečanoj dodjeli Elle Style Awards u Zagrebu, a tom prigodom otkrila je kako je njezin suprug legendarni televizijski voditelj Saša Zalepugin (91) koji je sredinom listopada imao moždani udar i još uvijek se nalazi na liječenju.

-Ne ide nabolje. Momentalno sam u trenucima u kojima mi radost nije baš neka jača strana, ali znam da moj Saša uživa u tome da ja radim jer on zna da to volim- rekla je za Story Tihana. Saša je 16. listopada doživio moždani udar te je zbog toga stavljen u induciranu komu, a trenutno se nalazi na liječenju.

Zalepugin je svoje umirovljeničke dane provodio zbilja aktivno što je Tihana i pokazala objavom jednog videu ovo ljeto u kojem je pokazala kako njezin suprug pliva u moru.

- Moj Saša sa 91. pliva, vozi, kuha, surfa internetom - znam neke koji već s 25 godina kukaju kako im je teško /a nisu bolesni/ - on je i moja inspiracija - napisala je uz video Tihana. Tajnu svoje vitalnosti Saša je pripisao dijelom genetici, a u intervju koji nam je dao ovo ljeto otkrio je na koje još načine održava mladolikim svoje tijelo i duh.

20.04.2006., Zagreb - Talk show RTL televizije 'Tipicno muski, tipicno zenski' pokusava odgovoriti na pitanja koja vec dugo muce i muskarce i zene, a ticu se osnovnih razlika izmedju spolova. Tihana Harapin Zalepugin, Sasa Zalepugin. "nPhoto: Robert Anic/PIXSELL
Foto: Robert Anic/PIXSELL

- Možda je to malo i genetska predispozicija, ali ja vam imam sposobnost razlučiti što je za mene dobro. Ne unosim u organizam ništa što bi mi štetilo. Prije svega, svako je voće dobro došlo organizmu. Nije tajna da svako jutro izmiksam voće koje je u tom dijelu godine na raspolaganju, natašte pojedem tu vitaminsku kašu. Ne sjećam se kad sam bio prehlađen ni imao neke upaljene angine i tome slične boleštine - ispričao nam je ovo ljeto Saša dok je s Tihanom tradicionalno ljetovao na njima omiljenom našem otoku - Hvaru.

Podsjetimo, Tihana i Saša u braku su tri desetljeća, a njihova ljubavna priča započela je 1975. godine na Hvaru. 

- Sjećam se kao da je bilo jučer. Bio je šarmantan, ležeran, jednostavan. Imala sam veliki respekt prema njemu - opisala je  Tihana kako se osjećala pri prvom susretu sa Zalepuginom.

- Prvi put sreli smo se 1975. na Hvaru, na modnoj manifestaciji na koju su dolazila svjetska modna imena. No tada još nekako nije bilo pravo vrijeme za našu ljubav. Sjećam se jednom da sam išla na snimanje emisije Nedjeljno popodne i da sam bila jako razočarana jer nije bilo Saše. Tek 1988. svemir se pobrinuo da se napokon spojimo. Naime, išla sam s prijateljicom na jednu večeru u restoran u središtu Zagreba, moram priznati da mi se baš i nije dalo. Saša je sjedio sam za stolom. Pogledali smo se i kao da su ti pogledi bili znak koliko se zapravo dugo čekamo. Izgledalo je kao na filmu – ispričala je Tihana svojedobno za Večernji.

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary: Snimali sudar automobila i tramvaja 

Komentara 6

SA
sanikol
19:55 23.11.2022.

Tihana. Žena čiji je mož u takvom stanju ne živi istim životom kao da se ništa ne događa oko nje. Dapaće izgovor da bi se on veselio nema smisla.

MA
Matematika2
21:07 23.11.2022.

Zao mi je svakog covjeka ali ne mogu zaliti nekoga tko u neprijateljskoj drzavi srbiji govori protiv zemlje u kojoj zivi.Gledao sam kako taj drug Sasa govori svasta protiv Hrvatske vlasti i drzave po srpskim emisijama.Zasto da zalim takvog covjeka

Avatar Cera
Cera
06:32 24.11.2022.

najlakše je mnogima koji nemaju mozga pa ne mogu ni doživjeti moždani udar a vele da pivo liječi srčani pa ti ljudi mogu malo dulje da luduju... Naravno takvima i život prođe u veselju , ''NI BRIGE A NI PAMETI''.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije