Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Geni

Tifa ima lijepu i talentiranu kći koja kreće njegovim stopama

Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
1/3
03.04.2018.
u 13:09

Sara ima bend s kojim izdaje album i pažljivo sluša sve savjete koje joj da je tata.

Da jabuka ne pada daleko od stabla potvrđuje i Sara Vojičić, lijepa i talentirana kći pjevača Mladena Vojičića Tife.

Samozatajna Sara ovaj tjedan sa svojim bendom Dolia nastupa kao predgrupa jednom danskom sastavu u Sarajevu i tim povodom dala je intervju za Avaz.ba u kojem priča o glazbi i savjetima koje joj daje tata, pjevač Bijelog dugmeta. Sara je obožavala violinu i pjevanje, ali pjevanje je na kraju ipak presudilo. S bendom radi na albumu prvijencu koji je konceptualan, podijeljen je  u tri čina i napravljen u stilu opere, objasnila je Sara. 

 

 

 

 

 

-Nikada nisam htjela previše uplitati tatu u svoju glazbenu karijeru, nisam se htjela eksponirati preko njegovog imena. Rekao mi je da će mi uvijek pomoći  što god mi treba, ali da se sama moram izboriti. Sve što snimim pustim njemu da čuje jer mi njegov i mamin komentar najviše znači. - kaže Sara. 

Negativni napisi o njenom ocu joj teško padaju i shvaća da je to negativna strana posla.

- Tata mi je savjetovao da sve radim srcem. Često mi ponavlja da se od ovakve glazbe ne može živjeti u BiH i savjetuje mi da se bavim i nekim drugim stvarima. Slična sam tati, jer sam veliki emotivac, na istim smo valjnim duljinama - rekla je Sara. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije