Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI IZAZOV

Teško razdoblje domaće glumice: 'Imala sam složenu operaciju, a nisam mogla na terapiju'

Dodjelom nagrade dobitnicima Zlatnih Arena završen je ovogodišnji 67. Pulski filmski festival
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/4
14.10.2020.
u 19:27

- Najveći izazov mi je bio stati ponovno na noge, nakon što sam zbog složene operacije koljena bila dva mjeseca na štakama, a pritom zbog karantene nisam mogla na fizikalnu terapiju, prisjetila se glumica

Glumica Ivana Roščić ove je godine igrala zapaženu ulogu u filmu "Mare" redateljice Andreje Štake, koji je prikazan na filmskim festivalima u Sarajevu, Puli i Berlinu. 

- Uspjeh filma, naravno, doživljavam kao i svoj osobni uspjeh. Biti dio projekta koji osvaja priznanja, nagrade i sjajne kritike može mi samo dati dobar osjeća, kazala je Ivana za dnevnik.hr.

Dodjelom nagrade dobitnicima Zlatnih Arena završen je ovogodišnji 67. Pulski filmski festival
1/22

- Tako sam se iskreno nasmijala na neke scene kada sam prvi puta gledala film. Uživala sam gledati Mariju Škaričić kao 'Mare' jer nosi svaki kadar filma, unijela sam se u Marinu muku i ljubavnu aferu, a film mi je ostavio osjećaj svakodnevice koju živimo, za koju se neki izbore da je žive kako uistinu žele, a neki i ne, objasnila je glumica zagrebačkog kazališta Gavella, koja čeka da se njeno kazalite obnovi nakon potresa. Doba karantene teško joj je palo i kazala je da nije imala koncentracije za apsolutno ništa.

 - Najveći izazov mi je bio stati ponovno na noge, nakon što sam zbog složene operacije koljena bila dva mjeseca na štakama, a pritom zbog karantene nisam mogla na fizikalnu terapiju, prisjetila se glumica kojoj su najveća potpora suprug Marko Balić te kći Margita i sin Tomo. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

GE
genadij
21:13 14.10.2020.

O tome se i radi da će ljudi sve manje oći liječniku, sve manje pretraga, terapija i u konačnici sve više smrti. To su zapravo žrtve korone. Uz to sve je manje svatova, sve je manje djece. Znači poadina je depopulacija a ne briga za zdravlje.

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
19:59 14.10.2020.

Suze mi kvase košulju... možda da pokušam da odlepim tapete da ne propadnu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije