Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima razloge

Slamao je srca ženama diljem svijeta, a sada izgleda zapušteno! Prepoznajete li slavnog glumca?

Foto: Profimedia
1/12
14.10.2020.
u 15:30

U zadnje vrijeme izgleda sve lošije, a tome su krive pripreme za ulogu u filmu 'Bijesan' zbog čega je natukao gomilu kilograma.

Glumac Russell Crowe još je do prije nekoliko godina slama srca obožavateljica diljem svijeta. No, u zadnje vrijeme izgleda sve lošije, a tome su krive pripreme za ulogu u filmu 'Bijesan' zbog čega je natukao gomilu kilograma. 

Russell se previše s time ne zamara, te je počeo trenirati tenis kako bi se ponovno doveo u formu. Društvo mu je pravila glumica Britney Theriot. Iako  Crowe kaže da su samo bliski prijatelji, glumci su se neko vrijeme grlili, pa su njihovi fanovi pomislili da između njih ipak postoji nešto više. 

Podsjetimo, Russell je prošle godine na društvenim mrežama obznanio da je požar uništio njegovo imanje.

- Nisam u Australiji. Moja obitelj je na sigurnom, okružena prijateljima. Požar je došao do mog posjeta tijekom jučerašnjeg dana. Moje srce je sa svima u dolini - napisao je glumac na Twitteru. - Izgubili smo dvije zgrade, ali možemo biti sretni - napisao je ukratko glumac i zahvalio svima koji su na terenu i gase požare. Životinje s farme su, kako dodaje, neozlijeđene.

Ključne riječi

Komentara 5

RA
rab555
16:52 14.10.2020.

i dalje izgleda bolje nego 90% redakcije vecernjeg.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
15:59 14.10.2020.

Pripreme za ulogu u filmu koji je već mjesec dana u kinima?! Kad već kopirate članke koje prevodi google, barem pogledajte od kojeg su datuma.

MO
montello
18:38 14.10.2020.

godine su nije više mladić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije