Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 30 godina

Svojim seksepilom obilježila je 90-e, a novim fotkama pokazuje da je u 49. godini još izazovnija!

Foto: Instagram
1/7
28.01.2021.
u 22:30

Novom fotografijom na Instagramu oduševila je svojih više od milijun pratitelja.

Američku glumicu Carmen Electra dobro poznajemo iz serije "Spasilačka služba" u kojoj je  utjelovila lik Lani McKenzie. Tada je ostavljala bez daha svojim izgledom, a čini se da ni poslije 30 godina ništa nije drugačije.

Novim fotografijama na Instagramu oduševila je svojih više od milijun pratitelja. Glumica je prije nekoliko dana potvrdila kako bi se rado vratila na male ekrane u "Spasilačku službu". 

Foto: Instagram screenshot

"Svakako bih ponovno glumila Lani. Potpuno sam za to", rekla je Electra u jednom intervjuu. Tada je podsjetila koliko je snimanje ponekad bilo i opasno jer su trebali plivati uz morske pse kako bi scena izgledala što uvjerljivija. 

Foto: Instagram screenshot

Iako su svi pričali kako glumica nije bila u dobrim odnosima sa slavnom kolegicom Pamelom Anderson, ona za nju ima samo riječi hvale.

"Ona je uvijek bila draga prema meni i divim joj se. Mislim da je ona najljepša žena našeg vremena", zaključila je Electra.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije