Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPER SE OSJEĆA

Nika Antolos: 'Osjećala sam luđačke bolove, ali sad mislim da sam pobijedila neizlječivu bolest'

nika antolos (1)
Foto: jurica galoić/pixsell, privatni arhiv
1/4
25.01.2021.
u 10:04

Osjećam se toliko dobro u svom tijelu da za to nema slova. Sve to ja više nemam. Postavljena dijagnoza, otežano disanje, hodanje, odlazak na WC. Kad te bolovi luđački napadaju, noge i ruke trnu, vrtoglavice su prisutne kroz cijeli dan, mučnine, nikakav san, konstantni umor, brain-fog, napisala je pjevačica

Pjevačica Nika Antolos godinama se bori s multiplom sklerozom, a svoje iskustvo s tom bolešću često dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama. U posljednjoj objavi na Instagramu pratiteljima je poručila kako se super osjeća te kako joj se čini da je pobijedila bolest.

Pjevačica je objavila video na kojem pleše te napisala da se super osjeća.

"Ovako se osjećam. Osjećam se toliko dobro u svom tijelu da za to nema slova. Sve to ja više nemam. Postavljena dijagnoza, otežano disanje, hodanje, odlazak na WC. Kad te bolovi luđački napadaju, noge i ruke trnu, vrtoglavice su prisutne kroz cijeli dan, mučnine, nikakav san, konstantni umor, brain-fog. Pa do toga da nisam mogla hodati ulijevo (to je bilo presmiješno čak i da bih se prestrašila)", napisala je Nika i dodala kako više ništa od toga nema zahvaljujući protokolima Helene Begenišić, inače poznate antivakserice.

"Ne zanima me tko što o njoj priča, ne znam smeta li im više to što vjeruje u Isusa ili što besplatnim savjetovanjem za prehranu i vitamine spašava ljude svih mogućih dijagnoza. Ja znam samo jedno, ja zaboravim i da imam tu neku MS, jer ne vjerujem da je više i imam... Protokol je toliko jednostavan i za sve jako, jako sličan, jer sve se zapravo vrti oko par izvora problema i kombinacije istih, ovisno o kombinaciji, drukčija je dijagnoza. Skužit ćete brzo. Ako zaista želite zdravlje, prvo – molite, drugo – uđite u Detox grupu 2 na Facebooku i počnite čitati svjedočanstva svih nas ozdravljenih i krenite raditi protokole. Veselim se vidjeti vas tamo i čitati vaš napredak", zaključila je Nika. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar southman
southman
13:15 25.01.2021.

" Jučer" piše umirem. Danas piše ozdravila (MS je neizlječiva ) . Pukla.

LI
liliZG
12:46 25.01.2021.

antivakserica, tko je to / što je to?????????

HO
Hove81
12:45 25.01.2021.

prolupala...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije