Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugačiji stil

Marko Grubnić odlučio se za promjenu i pokazao je svoju novu frizuru

Foto: Instagram screenshot
1/9
25.01.2021.
u 11:05

Modni stilist uvijek prati trendove i sada je pokazao svoj novi look, a nedavno nam je otkrio i kojih se pravila drži kada je u pitanju kupovina odjeće i što će nositi na svom vjenčanju.

Modni stilist Marko Grubnić odlučio je malo promijeniti svoju frizuru i pokazao je novi look. - Svježe ošišana frizura - napisao je Marko uz fotografiju na kojoj je pokazao svoju novi frizuru s kratkim šiškama i poprilična je to promjena jer je zadnjih godinu dana uvijek šiške drugačije stilizirao. Marko puno pažnje pridaje svojim modnim kombinacijama, a nedavno nam je otkrio i kojih se pravila drži kada je u u pitanju kupovina odjeće.

- Nikada ne kupujem ciljano odjeću. Uvijek stihijski kada mi se nešto svidi. Hvala dragom Bogu, imam sve što mi treba tako da volim kupovati odjeću koja nadopunjuje ili oplemenjuje na neki način moju postojeću. A osnovno pravilo mi je da to što kupujem bude kvalitetno, a iako je moj stil dosta naglašen, bar kada je riječ o muškoj modi, ipak biram classy komade. Volim, kada već dajem novac, da to nije isključivo sezonski trendy komad, već da mi služi nekoliko sezona - rekao nam je. Prošle godine se zaručio i planirao je vjenčanje ali je zbog pandemije odgodio te planove ali zna točno kakav outfit želi za taj dan.

- Što se tiče odjevne kombinacije, ona postoji, doduše zasad samo mojoj glavi, ali već otprilike znam i dizajnera, odjeću kojeg želim odjenuti na svom vjenčanju. Otkrit ću vam samo tajnu da ću na glavi imati Dolce&Gabbana krunu iz njihove muške kolekcije - otkrio nam je Marko.

Foto: Instagram screenshot

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DI
Diesel
12:56 25.01.2021.

Bas je ljep

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije