Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA TJEDNU MODE

Svijet ne prestaje s reakcijama na izdanje Ronaldove Georgine: 'Nosi li išta ispod?'

Foto: profimedia
1/11
08.10.2020.
u 08:00

Georgina Rodriguez, zaručnica najpoznatijeg nogometaša na svijetu, stigla je u Pariz na reviju Louisa Vuittona i nikome nije promaknula

Njezin dolazak na reviju Louisa Vuittona u Parizu na Tjednu mode izazvao je pravu pomutnju. Ne zato što je zaručnica Christiana Ronalda, već se Georgina Rodriguez pojavila u izdanju koje je sve zapanjilo, a time je postala i predmet rasprave brojnih medija te komentara na društvenim mrežama.

Naime, u preuređenu robnu kuću La Samaritaine, gdje se održao događaj, izašla je iz crnog automobila u baloneru od 37.440 kuna koji potpisuje, naravno, Louis Vuitton. Ne može nikome promaknuti takav detalj jer je obilježen desecima logotipa LV, inicijalima spomenutog dizajnera.

Mnogi su se zapitali nosi li Georgina išta ispod ove krpice na koju je dodala remen kako bi istaknula figuru. Posebnu pažnju dobile su njene noge, ali i Bleecker torbica, čija se vrijednost penje na 19.200 kuna.

Foto: profimedia

Prošlog mjeseca privukla je pozornost svojim divovskim stopalom koje su pratitelji zamijetili na jednoj fotografiji, a onda su mnogi rekli kako je riječ o obrađenoj fotografiji.

"Previše fotošopa", "Koji broj nosiš? 48?", "Sljedeći put manje uređivanja", "Što je pošlo po zlu", samo su neki od komentara.

Ronaldova zaručnica ima više od 21 milijun pratitelja te je vrlo aktivna na društvenim mrežama i nerijetko objavljuje škakljive fotografije u izazovnim izdanjima uglavnom pozirajući u donjem rublju. Georgina je nedavno priznala da se sramila vježbati sa svojim zaručnikom

– U početku sam se sramila vježbati s Cristianom u istom prostoru. Vježbala bih kod kuće kada bi on odlazio na trening u klub kako bismo mogli provoditi više vremena zajedno kada se vrati – kazala je nedavno lijepa Georgina Rodriguez.

 

Komentara 5

Avatar Golum
Golum
08:32 08.10.2020.

Georgina pa ljepsa je Nives Celzijus od tebe...e moj Kiki da ti je znati koliko Celzijuska voli nogometaše...

MA
mare0801
17:20 08.10.2020.

Iz zenske pespektive, lijepa i nezanilmljiva. Sto se robe tice, " nije zvaka za seljaka" , ne zna to ona nositi.

IV
Ivoovi
10:16 08.10.2020.

Ne razumijem koga zanima da li nosi što ispod. Najbolje da joj zavirite u guzicu pa će vam sve biti jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije