Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA TWITTERU

Kotiga podijelio pratitelje uznemirujućom fotografijom: 'Neukusno. Dakle, strašno'

Foto: Instagram screenshot
1/13
07.10.2020.
u 18:27

Nakon što je u šaljivom pokušaju objavio fotografiju na Twitteru, Dean Kotiga naišao je na val neodobravajućih, ali i smiješnih komentara.

Omiljeni kvizaš i Lovac iz "Potjere" te najveći lokalni, ako ne i regionalni influencer Dean Kotiga objavama često izaziva najrazličitije komentare. Dio pratitelja uvijek su puni podrške za njegov humor, dok drugi lupaju glavom o zid nakon svake objave. Tako je Dean uspio to napraviti i ovaj put nakon objave na Twitteru koja je izazvala mnoge komentare.

Foto: Twitter

"Dakle, strašno", "Humor Deana Kotige", "Neukusno", samo su neki od komentara na objavljeni ispod tvita, a jedan je posebno naišao na veliko odobrenje.

"Onaj što si meni (poslao) u DM je bio manji", napisala je pratiteljica anonimno, a dio tviteraša ostao je podijeljen.

Foto: Twitter

U intervjuu za Večernji otkrio je zašto na svom Instagramu, gdje trenutno okuplja 102 tisuće pratitelja, nikoga ne prati.

- Svaki dan mi u inbox pristigne barem desetak privatnih poruka, pri čemu kao prvo moram istaknuti da uopće ne vidim zašto je važno koga i koliko ljudi ja pratim, još uvijek nisam uspio shvatiti fascinaciju time. To što ja nikog ne pratim nije nešto što je upisano u kamen niti sam si ja zacrtao da tako mora biti iz nekog specifičnog razloga, stvari su puno jednostavnije – ne pratim nikoga zato što mi je sve, osim mog profila, izrazito dosadno i jednolično. Što je, isto tako, bio i glavni razlog zašto sam uopće počeo češće koristiti Instagram. Kad sam ovo ljeto slučajno otkrio da postoji nešto što se zove „Instagram story“, i vidio na što to sliči kod kolega influencera, skoro sam oslijepio i oglušio kad sam shvatio na kako šupalj način oni koriste taj genijalni tehnološki proizvod najusvremenijeg doba, pa umjesto da ispune svih 15 sekundi nekakvim kvalitetnim sadržajem, oni nalijepe fotku koktela na koju napišu „enjoying“. Mislim, tko je tu lud, ako ne i potpuno poremećen? Mnogi mi sljedbenici zamjeraju što sve storyje ne stavljam u highlightse da budu uvijek dostupni svima, ali meni je upravo u tome poanta – uživati u nečemu SADA i OVDJE, a to što moji storyji odlaze u nepovrat, koga briga, zar nećemo tako otići i ja i vi? - kazao nema je Kotiga.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Damating
Damating
20:08 07.10.2020.

Jeftin humor, ako je uopće humor. S obzirom da je riječ o slancu, savjet je:Operi se dolje! 😁

GE
genadij
19:21 07.10.2020.

A slobodno čovek mašta o stvarima koje nema.

MI
mica1111
18:44 07.10.2020.

Jade jadni! Koji neukus! Pa kaj ti toliko fali ona stvar?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije