Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prelijepo

Nije se suzdržala! Rođendanskom čestitkom Tarik Filipović rasplakao je suprugu Lejlu

Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/7
07.10.2020.
u 19:37

I opet si me rasplakao,raznježio,uljepšao ovaj dan kao i mnoge druge do sad.. Volim te, poručila je Lejla svom Tariku.

Lejla Filipović danas slavi 44. rođendani čestitke i lijepe želje povodom rođendana stižu joj sa svih strana, ali jedna čestitka nadmašila je sve ostale i rasplakala lijepu Lejlu. Osoba koja ju je razniježila emotivnom posvetom je njezin suprug, glumac i voditelj kviza "Tko želi biti milijunaš?" Tarik Filipović.

- Prije 44 godine kao “palčica” odlučila je opstati...i ostati...i isto toliko godina uljepšavati ovaj svijet ljepotom,dušom i osmijehom...mojih 15 godina se utkalo u tih 44...nadam se da sam ti ih učinio prekrasnim kao i ti meni...pa neka te život ljulja i njiše godinama onako kako želiš...nježno,nepravdi i udaraca si izdržala i previše...sretan rođendan ljubavi - napisao je Tarik na Instagramu svojoj supruzi, a ona mu je odgovorila: I opet si me rasplakao,raznježio,uljepšao ovaj dan kao i mnoge druge do sad.. Volim te. Ljubavna priča glumca i bivše Miss Hrvatske počela je 2006. godine, nakon što se Lejla rastala od Dade Majolija s kojim ima sina Dina.

– Lejla je meni oduvijek bila simpatična. U 15 godina sreli smo se dvaput, i to slučajno. Osam godina radio sam na Dubrovačkim ljetnim igrama, a nikad se nismo sreli ni upoznali. Jednom smo se sreli u zagrebačkom kafiću i pozdravili. Vrlo brzo postao sam siguran da ćemo se oženiti – kazao je Tarik u razgovoru za magazin Extra. U tajnosti su sklopiti brak na Silvestrovo 2007. godine, a već nakon dva mjeseca rodio se i njihov prvi sin Arman.

Komentara 5

Avatar Damating
Damating
19:59 07.10.2020.

I zašto nisu to rekli jedno drugom lice u lice!? Zašto su si čestitali i zahvalili preko "mreže", a žive u istom kućanstvu? Što to ima u ljudima tužno da prostituiraju svoje živote....

MA
Mary5
21:08 07.10.2020.

U.U.U.U.U. bas dirljivo, evo i mene je rasplakao😣😣😭

GO
Gorann
07:09 08.10.2020.

Od tada mu je plaća rasla. Za šta, za krveljenje od par sati tjedno???? Ukinite pretplatu na HRT pa plaćajte koga želite toliko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije