Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak period

Sve je iznenadila objavom da se razvodi, a sad je otkrila nove teškoće

Foto: profimedia
1/4
26.06.2020.
u 10:37

Glazbenica Kelly Clarkson kaže kako je važno javno govoriti o mentalnom zdravlju te je priznala kako se i sama bori s depresijom.

Pjevačica Kelly Clarkson u svojoj emisiji "The Kelly Clarkson Show" ugostila je Demi Lovato i jedna od tema koju su u razgovoru otvorile bila je i tema mentalnog zdravlja. Kelly, koja je nedavno objavila da se nakon sedam godina braka razvodi od supruga Brandona Blackstocka, priznala je kako se i ona poput Demi bori s depresijom.

– Volim kod tebe što si otvoreno pričala o svom mentalnom zdravlju. Nas dvije imamo sličan problem, jer i ja bolujem od depresije – rekla je Kelly. Naglasila je kako je važno da se o tome govori u javnosti jer postoje ljudi koji imaju slične probleme kao njih dvije i sigurna je kako se kroz priče i iskustva drugih takve osobe mogu osjećati manje usamljene u svojoj borbi s depresijom. – Rad na mentalnom zdravlju zahtjevan je proces i dug proces – izjavila je Kelly, a Demi joj je poručila kako se divi njezinoj hrabrosti i neustrašivosti.

1/9

– Ti si mi uvijek bila uzor – kazala joj je Demi. Objavila je da se ona i suprug razvode, no Kelly nije htjela iznositi razloge zbog kojih joj je propao brak u kojem su ona i Brandon dobili dvoje djece. Vjenčali su se u tajnosti 2013. godine, a Kelly je svadbu pripremala mjesecima i za vjenčanje je skinula osam kilograma kako bi zablistala u vjenčanici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije