Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brazilska manekenka

Supruga Matthewa McConaugheyja otkrila razlog njihovog posjeta Hrvatskoj, pa se našalila

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/7
26.07.2022.
u 22:30

- Moj suprug me pozvao na veslanje, ja sam obukla zavodljivi bikini jer sam mislila da ćemo biti samo on i ja... Izađem i koga vidim da vesla? Da... Brzo sam se presvukla i slijedila ovu dvojicu u kanuu - napisala je manekenka Camila Alves uz snimku koja prikazuje kako su se Matthew i Woody Harrelson družili.

Supruga glumca Matthewa McConaugheyja (52), brazilska manekenka Camila Alves otkrila je koji je razlog njihovog posjeta Hrvatskoj. Camila je na Instagramu otkrila da je plan bio da zajedno proslave rođendan Woodyja Harrelsona.

- Bio je blagoslov što smo tvoj rođendan mogli proslaviti zajedno... Moj suprug me pozvao na veslanje, ja sam obukla zavodljivi bikini jer sam mislila da ćemo biti samo on i ja... Izađem i koga vidim da vesla? Da... Brzo sam se presvukla i slijedila ovu dvojicu u kanuu - napisala je manekenka uz snimku koja prikazuje kako su se oni družili. Našalila se te istaknula da muško prijateljstvo ponekad uništi romansu. 

U komentarima su joj brojni pratitelji pratitelji pisali da vole njihovo prijateljstvo te da im je taj događaj baš smiješan. "Aw njih dvojica", pisali su, a snimka je pregledana više od 224.000 puta.

Podsjetimo, slavni par prije dva tjedna je boravio u Istri, a nakon toga svoje su putovanje nastavili jahtom po hrvatskoj obali. Na odmoru su im se pridružili i druge poznate face poput glumca Woody Harrelson, Sache Baron Cohen, komičar Chrisa Rock i njegova nova djevojka Lake Bell.  Ekipa se družila i s Larsom Ulrichom iz Metallice, koji je Hrvatsku posjetio sa suprugom Jessicom Miller.

VIDEO Snima s probe Lile&Jazz - pogledajte kako zvuči pjesma 'Smooth Operator' u njihovoj izvedbi

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije