Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTPUTOVALA U PROŠLOST

Supruga Dina Rađe starom slikom u badiću izazvala oduševljenje: 'Ovo nisu istine!'

Foto: Instagram
1/15
20.04.2024.
u 10:40

Viktorija Rađa godinama slovi za jednu od najljepših Hrvatica. Na svojem Instagram profilu redovito dijeli vlastitu svakodnevicu i sretne obiteljske trenutke. U najnovijoj objavi prisjetila se jednog starijeg izdanja i izazvala oduševljenje pratitelja.

Viktorija Đonlić Rađa (46) glasi za jednu od najljepših Hrvatica i već više od dva desetljeća živi u sretnom braku s našim proslavljenim košarkašem Dinom Rađom (56). Bivša misica dosta je aktivna na Instagramu, a sada je na društvenim mrežama podijelila fotografiju u kupaćem kostimu staru nekoliko godina.

Zanosna Viktorija plijeni izgledom, što potvrđuje i najnovija objava na kojoj u crnom badiću pozira ispred kamenog zida, dok pozornost krade njezina besprijekorna linija i duga smeđa kosa, a na pupku se nazire pirsing. U maniri profesionalnih modela, za sliku pozira ozbiljnog izraza lica i uspravnog držanja. U opisu objave uz hešteg je napisala "Samo throwback", sugerirajući da se vraća u prošlost. Također je naglasila kako ova slika u njoj budi ljetni osjećaj.

U komentarima su se javili brojni pratitelji i poznati prijatelji iz javnog života, a za vitku brinetu imali su samo riječi hvale i pokoju pošalicu: - "Trebala bi smršati", "Ma ne, ovo nisu istine. Nisi ok!", "Lokot na frižider - ja, ti ne", "Mah s koje si ti planete", "Gospođo Viktorija od kada je ta fotografija, naprosto ne mogu vjerovati iskreno da je ta fotka novijeg datuma jer u suprotnom svaka Vam čast" - neki su od komplimenata na račun Rađe.

GALERIJA: Viktorija Rađa otkrila kako se slaže u braku s Dinom: 'Žena je vrat, a muškarac glava kuće'

1/18

Prijateljičin izgled između ostalih pohvalili su Tarik Filipović, Marijana Batinić, Ana Gruica, Andrea Andrassy i drugi. Viktorijin Instagram prati više od 30 tisuća ljudi s kojima redovno dijeli vlastitu svakodnevicu i lijepe obiteljske trenutke.

Podsjetimo, Dalmatinka je više od 20 godina u braku s bivšim košarkašem splitske Jugoplastike i Boston Celticsa, Dinom Rađom. Dino je u svojoj bogatoj karijeri osvojio dvije medalje s Olimpijskih igara, svjetski naslov te višestruke titule prvaka Europe. Između nje i 211 centimetara visokog Splićanina  je zaiskrilo 1995. godine u jednom zagrebačkom restoranu.

VEZANI ČLANCI:

Dugo se šuškalo da je Rađa upravo zbog Viktorije ostavio prvu suprugu, bivšu košarkašicu Željanu s kojom ima sina Duju. Vjenčali su se šest godina kasnije, 20. kolovoza 2001. na jahti dugoj 20 metara pored Korčule. Za svoj dan iz snova Viktorija je, umjesto klasične vjenčanice, odabrala je bijelu haljinu. Nakon što su izmijenili zavjete, skočili su u more. Dvije godine kasnije dobili su sina Roka, a 2008. godine i sina Niku

Mnogi ih smatraju jednim od najstabilnijih parova na hrvatskoj estradi, pogotovo jer ona često dijeli fotografije sa suprugom. Nedavno je sada pokazala kako ju je Dino nosio dok se ona smije, a uz sliku je napisala: - Muškarac je glava kuće, a žena je vrat koji okreće glavu kako ona hoće - te označila Dinu i dodala "Moja glava".

Dodajmo i da je Viktorija 1995. godine ponijela titulu Miss Dalmacije, a bila je i druga pratilja na izboru za Miss Hrvatske.

VIDEO: Jole o putovanju u Dubai: 'Sve je skupo, ali bitno mi je da djeca osjete različitost kultura'

 

Komentara 1

MA
malosutra12
15:51 20.04.2024.

Dokazano je da dvometraši sa manjim kvocijentom lakše nose rogovlje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije