Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
motivira pratitelje

Super baka Danijela Dvornik otkrila kako provodi tmurne ponedjeljke

Danijela Dvornik
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/3
06.05.2019.
u 22:04

Treninge, kaže, ne preskače jer zna što želi i svakodnevno dokazuje da ono što želi - može.

Ponedjeljak, vrijeme kao da nije proljeće. Po ovom vremenu uvijek je lijepo biti u krevetu, ali ništa od toga, nešto u meni tjera me na trening - poručuje Danijela Dvornik.

Blogerica, ponosna majka i baka, odlučila je da za nju ponedjeljak neće biti još jedan dan proveden u krevetu te se zaputila u teretanu gdje je, uz pomoć osobnog trenera, pokazala da je samo potrebna čvrsta volja.

"Ne preskačem treninge, nemam opravdanja. Slika mene u mojoj glavi i onog kako želim izgledati i osjećati se jača je od bilo čega", poručila je Danijela koja na svom blogu i društvenim mrežama često piše o svom vježbanju i zdravoj prehrani.

Objavila je i video gdje radi "plank", kako kaže, njezinu omiljenu vježbu. Osim trenera, Danijeli su podrška i njezini pratitelji koji su oduševljeni trudom koji ulaže da bi ostala u formi, a uz podršku, savjetuju i kako da lakše "izgura" kroz vježbe.

"Probaj raditi plank u grupi. Ja kad ga radim sama, nikad ne uspijem previše, a u grupi uvijek ostanem gore zadnja", dobronamjerno je savjetovala jedna od pratiteljica. Ova "super baka", kako ju često nazivaju na društvenim mrežama, obožavateljica je putovanja i vođenja aktivnog života, ali i pravi primjer da su godine samo broj.

Komentara 15

TR
treb
23:20 06.05.2019.

Baš sam i ja odlučio ići trenirati ponedjeljkom umjesto izležavanja doma, al mi ne daju u firmi ni da vježbam ni da se izležavam, kažu moram doć radit, od ranog jutra! Svašta..

DA
dalibla
22:15 06.05.2019.

Koga briga

RI
rikavac
23:25 06.05.2019.

Zaboli me kako provodi. Jel to sad ona bitna da mi moramo znat kako provodi ponedjeljke? Iskoristila smrt Dine za svoju promociju i promociju one debilne kcerke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije